Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021

Citește Horoscop săptămânal Vărsător. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Vărsător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Vărsător – 27 martie – 2 aprilie 2021

Între 27 și 28 martie dimineața, atitudine responsabilă față de bani, resurse financiare, economii sau câștiguri. Între 28 martie după ora 07:34, și dimineața zilei de 30 martie, sectorul gândurilor înalte, al aspirațiilor și al proiectelor personale legate de afirmare socială și ascensiune profesională va fi străbătut și modelat de influxurile puternice ale Lunii Pline în Balanță care se va produce în seara zilei de 28 martie.

În această perioadă, Luna va face trei opoziții – cu Soarele, la 8°18′ Berbec, cu Venus (8°56′) și cu Kiron (8°49′) – conturând un mănunchi de factori, diferiți ca valoare personală și motivație, pentru înțelegerea realității. Influențați de tumultul acestora, nu este exclus ca Vărsătorii să aibă percepții deformate ale realității ajungând la concluzii colaterale adevărului.

Risc ca Vărsătorii să se autoiluzioneze printr-o abordare subiectivă, hipersensibilă la provocări, fără să mai acorde atenție esenței. Această ipostază este mai plauzibilă în cazul celor tineri care, fără experiență de viață, se pot lăsa antrenați într-un șuvoi de trăiri și emoții neproductive.

Se întrevăd și destul de multe situații în care nativii vor acționa la mânie, din orgoliu sau pe fondul unei revolte ce nu poate fi stăpânită. Între 30 martie, după ora 07:34, și 1 aprilie dimineața, dificultăți interioare născute din contradicțiile momentului care îi vor pune în situația de a lua decizii grele cu care nu vor fi în totalitate de acord.

Între 1 aprilie, după ora 07:59, și 2 aprilie, dialoguri cu prietenii, întâlniri cu scop recreativ sau în contextul unei colaborări. Relațiile afective pot fi efervescente, pătimașe, în funcție de vârsta și educația fiecărui nativ. Dar, în cuvinte, gesturi, ton al vocii, se pot strecura și undele unei iritări, iar acestea le vor sugera nativilor că ceva nu e în ordine cu persoana dragă lor sau că relația lor este vulnerabilă prin nesinceritate.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea