Imagine rară cu soția lui Bodo de la Proconsul. Artistul și Loredana au adoptat împreună doi copii

Imagine rară cu soția lui Bodo de la Proconsul. Artistul și Loredana au adoptat împreună doi copii

Bogdan „Bodo” Marin e cântăreț de ani buni și mereu când apare în lumina reflectoarelor vorbește despre viața lui profesională. Acum, pe rețelele de socializare, s-a mândrit cu femeia care îi e alături de ani și împreună cu care a adoptat doi copii. E vorba despre soția lui, despre Loredana Marin.

Bodo, solistul trupei Proconsul, și Loredana Marin, soția sa, trăiesc o frumoasă poveste de iubire departe de ochii curioșilor. Într-un interviu, artistul a mărturisit că Dumnezeu i-a ajutat să aibă o familie fericită și să îi țină uniți.

„Dumnezeu ne-a ţinut lipiţi. Dacă nu L-am fi cunoscut pe Dumnezeu şi dacă n-am fi înţeles ce înseamnă Biblia pentru oameni, o carte de instrucţiuni a vieţii, poate că n-am fi fost împreună. Asta ne-a ţinut îndrăgostiţi şi aşa am reuşit să facem schimbări majore în viaţa noastră”, a mărturisit Bodo.

Acum, a fost sărbătoare în casa lui, Bodo și-a celebrat soția. Pe Facebook a postat o imagine alături de Loredana, dar și un mesaj special. „Astăzi e ziua ta… Zi frumoasă ca tine! LA MULȚI ANI soția, partenera, ajutorul meu potrivit!❤️ Mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă un an împreună!”, a transmis el.

Au adoptat doi copii

În anul 2017, Bodo și Loredana au adoptat doi băieți. Este vorba despre Daniel și Filip, pe care cei doi părinți îi educă și cresc cu multă dragoste. „Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe, la vârsta aceasta”, a zis cântărețul acum ceva vreme, la Antena Stars.

„N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi”, a mărturisit artistul legat de modul în care cei mici au ajuns în familia lui şi a Loredanei.

Până ca Bodo și Loredana să îi înfieze, cei doi frați locuiau într-un centru de plasament.

Libertatea