Imagini rare cu Andreea Esca și fiica ei în Dubai. Cât de bine arată Alexia în costum de baie

Imagini rare cu Andreea Esca și fiica ei în Dubai. Cât de bine arată Alexia în costum de baie

Andreea Esca și fiica ei, Alexia, au petrecut prima vacanță împreună, după aproape șase ani. Vedeta de televiziune a primit cadou un minisejur în Dubai, destinație în care s-au bucurat de vremea caldă și însorită, de plajă, shopping, și unde au trăit unele din cele mai inedite experiențe.

Cele două au făcut plajă și au avut parte de cele mai intense experiențe, pe care cu siguranță nu le vor uita curând. Alexia s-a pozat în costum de baie, etalându-și corpul bine lucrat în sala de sport. Chiar dacă arată foarte bine, Andrea Esca a fost mai rezervată în privința ținutei.

După doar patru ore și jumătate de zbor, timp în care au trăit experiența exclusivistă business class, prezentatoarea Știrilor PRO TV și Alexia au aterizat pe aeroportul internațional al impresionantului emirat, dând startul șirului de momente memorabile.

Au ales să se cazeze la hotelul placat cu marmură albă și înțesat cu detalii iconice, hotel care a devenit, în ultimii ani, unul din cele mai vizitate de turiști și vedete din întreaga lume, precum Naomi Campbell, Jason Derulo, Snoop Dogg, Irina Shayk sau Gerard Piquet.

În a treia zi de vacanță, cele două vedete au urcat într-un balon cu aer cald. De la o înălțime de 1.000 de metri au zburat deasupra dunelor de nisip. Au descoperit istoria vechiului Dubai.

A patra zi de vacanță a fost rezervată unui tur cultural al vechiului Dubai. Timp de câteva zile, Andreea și Alexia au avut parte de cele mai frumoase experiențe.

Libertatea