Incendiu într-un bloc din Constanța. O femeie a căzut de la geam încercând să scape de flăcări. Ambulanța Constanța a anunțat decesul

Incendiu într-un bloc din Constanța. O femeie a căzut de la geam încercând să scape de flăcări. Ambulanța Constanța a anunțat decesul

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost chemați pe bulevardul Mamaia din Constanţa, după ce a izbucnit un incendiu la un apartament dintr-un bloc. O femeie a căzut de la etaj și a decedat ulterior.

UPDATE Ora 10:45 Ambulanța Constanța a pronunțat decesul femeii care a căzut de la etajul 6.

Purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea a declarat că primele echipaje au ajuns la fața locului la aproximativ trei minute de la momentul solicitării.

Când pompierii au ajuns la fața locului, au constatat că incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. Autoscara a ajuns după 20 de minute de la momentul solicitării, întrucât mașina se afla în capătul celălalt al orașului.

Întrebat despre lipsa unei saltele pentru salvarea victimei, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a precizat că ei nu au în dotare așa ceva și că, totodată, persoana trebuie să fie îndrumată mai înainte, câteva minute, despre modul cum să sară și cum să cadă pentru a nu își provoca leziuni.

Soțul femeii, aflat în apartament, a reușit să fugă pe scări și a suferit arsuri minore de gradul II pe față. Este conștient, în stare stabilă, a transmis Ambulanța Constanța.

O femeie se află în stare foarte gravă, după ce a căzut de la balconul apartamentului cuprins de flăcări, aflat pe bulevardul Mamaia din Constanța, a scris publicația locală Constanța News.

Din primele informații, femeia ar fi în stop cardio-respirator, cadrele medicale aflate la fața locului încercând să o readucă la viață.

Se intervine cu trei autospeciale de stingere și autospeciala cu scară. Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum.

ISU Dobrogea:

Libertatea