Iulia Vântur a venit în România. Imagini emoționante cu vedeta ajunsă la casa părinților ei

Iulia Vântur a venit în România. Imagini emoționante cu vedeta ajunsă la casa părinților ei

Așa cum declara în urmă cu o săptămână, Iulia Vântur a ajuns în România, iar întâlnirea cu mama ei a fost una emoționantă. Vedeta i-a făcut o surpriză femeii și a filmat întreg momentul.

Iulia Vântur, în vârstă de 40 de ani și Salman Khan, de 55 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani, de când vedeta a decis să părăsească România și să se mute în India.

Acum, Iulia Vântur se află în țară, unde va petrece o perioadă alături de familie și prieteni.

„Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața.

View this post on Instagram

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme🤗 Vă povestesc totul în curând”, este mesajul postat de Iulia Vântur în dreptul filmării.

Iulia și Salman au colaborat și profesional

Fosta prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine” a vorbit despre noul lor proiect în cadrul emisiunii „La Măruță”. Este vorba despre o melodie din noul film al lui Salman Khan.

„Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane).

Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare”, a declarat Iulia Vântur la emisiunea „La Măruță”, zilele trecute.

Libertatea