Laura Bretan a împlinit 19 ani și vrea să înființeze o fundație: „E pentru copii”

Laura Bretan a împlinit 19 ani și vrea să înființeze o fundație: „E pentru copii”

Laura Bretan are deja 19 ani. Celebra cântăreața face furori și în România, și în America cu vocea ei. 7 aprilie e ziua ei de naștere, așa că ea e sărbătorita. A dezvăluit ce își dorește acum, pe cine vrea neapărat să ajute!

Ne-a cucerit cu vocea ei, cu talentul ei! Laura Bretan a participat în 2016 la „Românii au talent”, când a uimit o țară întreagă. Felul în care ea interpretează melodiile, sufletul pe care îl pune atunci când urcă pe scenă a impresionat.

Acum, Laura Bretan s-a transformat într-o frumoasă domnișoară cu planuri mari. Astăzi, 7 aprilie, Laura Bretan a împlinit 19 ani. Nu își sărbătorește ziua de naștere în România, ci în Chicago, orașul unde s-a născut și unde locuiește.

Artista, câștigătoarea „Românii au talent” sezonul 6, a oferit un interviu pentru „Vorbește lumea”, în care a dat detalii despre planurile ei. A spus și ce cadou își dorește de ziua sa de naștere.

Dacă la 18 ani Laura a primit o mașină, acum tânără își dorește cu totul altceva. “Am tot ce-mi trebuie! Sunt binecuvântată. Eu acum îmi doresc să deschid o fundație pentru copiii care nu au ceea ce am eu. Vreau să-i ajut.

Cam atât îmi doresc eu de ziua mea. Și să cânt, cât de mult. Mai multă muzică! Asta îmi doresc eu!”, a declarat artista la Pro TV.

Libertatea