Mădălina Ghenea, la brațul lui Al Pacino. Actrița română va juca rolul Sophiei Loren în filmul „House Of Gucci”, regizat de Ridley Scott

Mădălina Ghenea, la brațul lui Al Pacino. Actrița română va juca rolul Sophiei Loren în filmul „House Of Gucci”, regizat de Ridley Scott

Mădălina Ghenea, 33 de ani, filmează la Roma alături de celebrul actor Al Pacino, care va împlini 81 de ani pe 25 aprilie. Regizorul Ridley Scott a distribuit-o pe frumoasa actriță română în filmul „House of Gucci”, pentru a interpreta rolul marii dive Sophia Loren, relatează cotidianul italian La Repubblica.

Imaginile cu Mădălina Ghenea la brațul lui Al Pacino, unul dintre cei mai mari actori din istoria cinematografiei, au fost publicate și pe contul oficial al filmului „House of Gucci”.

View this post on Instagram

A post shared by The House of Gucci (@thehouseofgucci)

Din distribuția filmului fac parte nume mari de la Hollywood, precum Lady Gaga, Adam Driver, care a jucat în „Războiul Stelelor”, și Jared Leto, câștigătorul Oscarului în 2013, pentru cel mai bun rol secundar.

Scenariul filmului este scris de Roberto Bentivegna şi este inspirat după cartea The House of Gucci: o poveste senzațională de crimă, nebunie, frumusețe fermecătoare și lăcomie, al cărei autor este Sara Gay Forden.

Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci, care a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995, în timp ce intra în sediul firmei sale din Milano.

Premiera filmului ar trebui să aibă loc pe 24 noiembrie, dar ar putea fi amânată până în 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

FOTO: Profimedia Images

Libertatea