Marius Elisei are o iubită, iar Oana Roman a vorbit pentru prima oară despre asta. „Evită să ne vedem. Îi e frică să nu-și strice noua relație”

Marius Elisei are o iubită, iar Oana Roman a vorbit pentru prima oară despre asta. „Evită să ne vedem. Îi e frică să nu-și strice noua relație”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat recent, iar cel care pare dispus să-și refacă viața este fostul soț al vedetei, care are deja o nouă iubită. Oana este convinsă că Marius Elisei are o relație, din cauza căreia îi evită compania în ultima vreme. Aceasta a făcut primele declarații despre acest lucru.

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere.

Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță.

Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat și ea că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin.

Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el.

I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: nu, am decât una singură!”, a dezvăluit Oana Roman, la „Xtra Night Show”.

Potrivit Oanei, Marius Elisei refuză să se mai întâlnească cu fosta soție și în interes de serviciu.

„A dorit să continuam cu afacerea, să colaborăm. Dar pentru asta trebuie să ne întâlnim, să mergem împreună să luăm marfa, să facem poze. În ultima vreme evită însă să ne vedem. L-am invitat la cină. Îi e frică să nu-și strice noua relație! Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa”, a mai declarat Oana, la Antena Stars.

Libertatea