Mărturia unei paciente de 79 de ani, internată în Terapie Intensivă: „Cea mai mare greșeală a fost că nu m-am vaccinat”

Mărturia unei paciente de 79 de ani, internată în Terapie Intensivă: „Cea mai mare greșeală a fost că nu m-am vaccinat”

Apar noi imagini dramatice cu pacienți cu COVID-19 cu forme grave internați în secția de Terapie Intensivă. Rovaccinare a postat pe Facebook un filmuleț cu o pacientă în vârstă de 79 de ani care le spune medicilor că regretă că nu s-a vaccinat și că a ajuns aici.

Femeia în vârstă de 79 de ani este internată de o săptămână în secţia Terapie Intensivă a Spitalului Militar ROL 2 – COVID 19 ASLAN din cauza unei forme severe de COVID-19 și își dorește foarte mult să-și mai vadă nepoțica.

„Cea mai mare greșeală a fost că nu m-am vaccinat”, spune femeia în filmare. „Dintr-o mare prostie nu m-am vaccinat. M-am luat după un prost”, spune femeia, cu gândul la nepoțica și la fiica ei, ambele vaccinate. Ca în toate spitalele din țară, și la ROL 2 este plin. Pacienți de toate vârstele, infectați cu Sars-CoV-2, ajung în stare gravă la spital.

În spitale sunt acum internați 19.730 de pacienți cu COVID-19, dintre care 1.805 în stare gravă, la ATI, cel mai mare număr de la începutul pandemiei. Autoritățile au anunțat un număr fără precedent de pacienți cu COVID-19 decedați – 574, peste 90% fiind nevaccinați.

Libertatea