Mesajul unui medic pentru antivacciniști: „Dacă va fi să fiți pe un pat de spital cu 40 de grade febră lângă voi vom fi noi, medicii și asistenții”

Mesajul unui medic pentru antivacciniști: „Dacă va fi să fiți pe un pat de spital cu 40 de grade febră lângă voi vom fi noi, medicii și asistenții”

Lucrețiu Radu, medic epidemiolog specialist și coordonatorul centrului de vaccinare al Spitalului Filantropia din Craiova a transmis un mesaj cutremurător celor care cred în teoriile conspirației și resping vaccinarea anti-Covid: „ Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să vedeți negru în fața ochilor, după asta nu va mai fi nimic. Este culoarea sacilor”.

În contextul în care zilnic sunt raportate mii de cazuri de COVID-19, dar și sute de decese, medicii încearcă să demonteze miturile apărute în jurul pandemiei și încearcă să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Acesta a adăugat că Xena, cu referire la senatoarea Diana Şoşoacă, sau Superman, cu referire la Florin Cîţu, nu vor fi.

„Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital cu 40 de grade febră de la Covid, lângă voi vom fi noi, medicii și asistenții! Îmi cer scuze că vă distrug Universul dar Xena nu va fi, Superman nici atât (nu intră în fișele de post ale lor iar dacă nu e sămânță de scandal este neinteresant pentru ei…), Guvernul (ăsta sau altul) va fi tot la Palatul Victoria, alții vor fi la golf”, a scris medicul Lucrețiu Radu, miercuri, pe Facebook.

Acesta este medic este epidemiolog specialist și coordonatorul centrului de vaccinare al Spitalului Filantropia din Craiova și explică ce se întâmplă în cazul pacienților cu COVID care au nevoie de oxigen.

„Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital cu o sete imensă de aer, tot de la Covid (așa, cum se întâmplă când ai 80-85 saturație în oxigen, începi să nu ai aer și tragi greu, greu de tot de plămâni) lângă voi vom fi tot noi, medicii și asistenții! Armin van Buuren va fi bine mersi, mixând la vreun alt Untold sau prin vreo discotecă altora cum erați voi acum câteva luni, Axwell & Ingrosso se vor fâțâi prin Suedia, fără timp și fără chef să vă țină vouă măștile de oxigen… Nici fata aia mișto fără mască de la magazinul din colț cu care stăteai de vorbă despre nucleotidele ARN-ului mesager ”altoite” de oculta mondială nu va fi. Că nu ar avea de ce. Sau pentru că ea este la alt salon, în alt pat, la alt spital”, mai transmite Lucrețiu Radu.

În final, medicul epidemiolog transmite o concluzie cutremurătoare celor care cred în teoriile conspirației.

„Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să vedeți negru în fața ochilor, după asta nu va mai fi nimic. Va fi prea târziu să te gândești de ce nu te-ai vaccinat (puteai tu cumva să duci și cip-urile alea 5G și metalonucleoizii ăia din vaccin, și ce o mai fi băgat Bill Gates acolo ca să moară unii și să poată schimba el însuși șeful de scară de la S12 din Ferentari …) sau de ce măcar nu te-ai protejat cu banala aia de mască…Veți vedea (Doamne ferește!) negru pentru că asta e culoarea sacilor. A sacilor finali. Neagră”, a mai scris medicul.

Libertatea