Moment unic! A fost cerută în căsătorie pe platoul de filmare de la „Survivor România”

Moment unic! A fost cerută în căsătorie pe platoul de filmare de la „Survivor România”

Dragostea nu cunoaște limite, iar doi tineri îndrăgostiți au demonstrat acest lucru, chiar sub privirile a milioane de telespectatori, moment derulat aseară, la „Survivor România”.

Iulia și Vlad sunt câștigătorii concursului „Jocurile LOVEimpice”, care le-a adus o vacanță de vis, în îndepărtată Republica Dominicană. Sejurul de lux s-a încheiat cu vizita celor doi norocoși câștigători chiar pe platourile de filmare de la „Survivor România”, moment atât de așteptat de aceștia.

„Ne-am înscris la insistențele iubitei mele, m-a și convins, noi nu am câștigat nimic, niciodată, până la acest concurs. Suntem cei mai norocoși că am reușit să ajungem aici, a fost o experiență incredibilă”, a spus Vlad aseară. „Este cea mai tare activitate pe care am făcut-o în această vacanță, în Dominicană, și a fost cea mai așteptată”, a completat Iulia despre vizita pe platourile de filmare de la „Survivor România”.

Vlad și Iulia au fost întâmpinați de Faimoși și Războinici, chiar înaintea jocului de comunicare de aseară, însă nimic nu avea să prevestească ceea ce avea să se întâmple și să rămână în istoria show-ului „Survivor România” – o cerere în căsătorie, cea mai tare „probă de îndemânare”, dacă judecăm după modul în care îi tremurau mâinile viitorului mire în timp ce oferea inelul.

„Mi-aș dori să marchez acest moment pentru toată viața!”, a spus Vlad, îngenunchind în fața iubitei sale și a cerând-o în căsătorie. Momentul a culminat cu un „Da!” răspicat din partea celei ce îi va deveni soție, în curând, și aplauzele puternice din partea Faimoșilor și Războinicilor.

Libertatea