Motivul pentru care Doinița Oancea pleacă singură în vacanță. „Îmi este și jenă să îi întreb. Așa că fac frumos băgăjelul și plec în lume”

Motivul pentru care Doinița Oancea pleacă singură în vacanță. „Îmi este și jenă să îi întreb. Așa că fac frumos băgăjelul și plec în lume”

Doinița Oancea, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe, iar în prezent, aceasta poate fi văzută în serialul Lia, soția soțului meu, difuzat de Antena 1. Prezentă la n eveniment monden, actrița a dezvăluit cum și-a petrecut vara și ce decizie a luat cu privire la vacanțele ei.

„A fost o vară nebună! Am avut un concediu prelungit. Mi-am petrecut toate zilele de vacanță la mare. Partea întâi în Mamaia, partea a doua în Vama Veche, partea a treia în Bulgaria, iar partea patra în Grecia. Nu am fost acompaniată o parte din vacanța mea. Merg și singură în vacanțe. Anul trecut a fost prima mea vacanță pe care mi-am petrecut-o singură pe litoral singură, singură cuc, fără prietene, fără nimeni, singură.

Preiau foarte mult energiile celorlalți, de multe ori nu o energie pozitivă. Am nevoie de timpul meu. Sinceră să fiu, sunt foarte spontană. Prietenii mei nu se pot adapta ritmului meu de spontaneitate. Eu mă trezesc și vreau să plec și îmi este și jenă să îi întreb, pentu că unii oameni au alt stil de program. Al meu este diferit. Așa că fac frumos băgăjelul și plec în lume”, a spus Doinița Oancea pentru Impact.ro.

Cum se menține Doinița Oancea în formă

„Am făcut sală două luni în viața mea. Am mai mers când și când, ocazional, dar cred că nu am mai fost din mai. Nu arăt bine tocmai genetic. E adevărat că și mama arăta bine, dar au apărut niște transformăi hormonale. Este și acum superbă, dar s-a mai împlinit, nici ei nu îi convine.

Mă menți așa pentru că muncesc suficient de mult, dar nici nu mănânc foarte mult. Mănânc din toate, dar puțin. Am momente când mănânc pe sistem de nervos și atunci pun niște kilograme”, a declarat Doinița Oancea pentru sursa citată.

Libertatea