MOZZART BET ECHIPEAZĂ CU APARATURĂ MEDICALĂ SPITALUL JUDEȚEAN „PIUS BRÎNZEU” DIN TIMIȘOARA

MOZZART BET ECHIPEAZĂ CU APARATURĂ MEDICALĂ SPITALUL JUDEȚEAN „PIUS BRÎNZEU” DIN TIMIȘOARA

O mulțime de echipamente medicale donate de către Mozzart Bet au ajuns la adresa Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara. Cărucioare pentru transport pacienți, suporturi de perfuzie, paturi de examinare, scaune de examinare ginecologică, defibrilatoare și mesele pentru instrumente sunt doar o parte a noului echipament care va ușura munca medicilor.

Angajații acestei unități sanitare și-au exprimat marea mulțumire companiei Mozzart Bet și au adăugat că această donație este semnificativă pentru munca lor ulterioară.

  „Ca și companie responsabilă social, încercăm să ajutăm pentru că știm cât de mult muncesc medicii din această instituție. Această donație este doar începutul investiției în îngrijirea sănătății și sperăm să continuăm cu acțiuni similare în viitor”, a declarat Stevcho Blazheski, Director de Afaceri Corporative, în cadrul Mozzart Bet România.

Pe lângă sprijinul oferit sectorului de sănăte, Mozzart Bet ajută numeroase cluburi de ani de zile, donând echipamente sportive noi prin campania Echipamente noi pentru noi campioni, în orașele din toată România. Anul trecut, ajutorul a ajuns și la adresele Caselor de siguranță, când Mozzart Bet a donat fonduri cu ocazia celor 16 zile de activism Stop Violenței Asupra Femeilor.

Libertatea