Musty de la „Survivor România” este din nou singur. Ce s-a întâmplat cu iubita despre care s-a spus că îl așteaptă în România. „Mi-am luat o surpriză foarte mare”

Musty de la „Survivor România” este din nou singur. Ce s-a întâmplat cu iubita despre care s-a spus că îl așteaptă în România. „Mi-am luat o surpriză foarte mare”

Musty a fost recent eliminat de la „Survivor România” și ajuns în țară, acesta a făcut dezvăluiri atât despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană, cât și despre faptul că toată lumea știa că în România îl așteaptă o iubită.

În realitate, lucrurile au stat altfel, iar fratele lui Kamara a recunoscut că se despărțise de iubita lui, înainte să participe la show.

„Când am ieșit din joc, mi-am luat o surpriză foarte mare, că aveam o iubită acasă.

Chiar mi-am luat o surpriză, pentru că eu înainte să plec din țară și să plec la joc, cu un timp înainte, am tot încercat să mă despart de ea și chiar cu o săptămână înainte m-am despărțit de ea, fără să știu că plecam acolo (n.r- la Survivor).

Mai aveam altă ofertă să mă duc în Dubai sau alte proiecte și nu știam încotro voi merge’, a declarat Musty de la Survivor România pentru pentru WOWBiz.ro, la Ștafeta Mixtă.

Musty de la Survivor a mai povestit că Gabriela i-a cerut să
rămână la el, iar el a acceptat știind că oricum va pleca din țară, însă era
convins că ea a înțeles că nu mai există nicio relație între ei.

„Eu m-am despărțit de ea și ea mi-a cerut să mai rămână la mine acasă, pentru că trebuia să semneze niște documente de reședință în țară, iar eu am zis da.

Eu i-am zis că oricum nu voi fi aici, așa că poate să stea fără nicio problemă, dar eram sigur că plecasem din țară despărțit.

Gabi este o persoană foarte dragă, o apreciez extrem de mult, eu am încercat o relație cu ea, dar nici ea nu a intrat în viața mea într-un moment potrivit, pentru că abia mă despărțisem de mama copilului și nu puteam să am o relație și s-a nimerit așa.

Cu siguranță mă iubește foarte mult, dar eu chiar i-am zis că mă doare că am ajuns în punctul ăsta. Ieri am vorbit și se simțea foarte prost, mi-a zis că ea credea că mai există o speranță. Am vrut să iau o pauză, nu că a fost o persoană rea, nu m-a înșelat. Îmi pare rău”, a declarat Musty, la Ștafeta Mixtă.

Libertatea