Nicoleta Luciu se mândrește cu cei patru copii. Ce activități au la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu se mândrește cu cei patru copii. Ce activități au la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu se mândrește cu cei patru copii pe care îi are. Vedeta are ajutor din partea soțului în creșterea micuților. Zsolt, Karol, Kim și Kevin au parte mereu de un program plin de activități.

De când s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a ieșit din lumina reflectoarelor și a renunțat la televiziune pentru viața de familie. Nici imagini cu cei patru copii nu a mai postat pe rețelele de socializare și preferă să se axeze foarte mult pe educația lor.

Nicoleta Luciu are ajutor de nădejde atunci când vine la București pentru procedurile de înfrumusețare. Vedeta este ajutată de bonă, dar și de soț, care este foarte implicat în creșterea celor patru copii și nicio decizie nu se ia fără acordul lui. „E soțul acasă și bona. El se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele”, a declarat vedeta pentru Playtech.

Pentru copiii săi, Nicoleta Luciu își dorește o copilărie frumoasă și încearcă să-i țină cât mai departe de calculator, telefon sau tabletă. Cei patru copii au o mulțime de activități și nu se plictisesc niciodată la Miercurea Ciuc.

„Cel mare are 13 ani și e clasa a VIII-a. Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Că nu ai ce să le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica îi ducem la călărie sau la cățărat”, a spus Nicoleta Luciu.

Fiecare copil este înscris la câte un sport și le face mare plăcere să meargă. Karol face hochei, Kim face patinaj artistic, iar Kevin și cu Zsolt fac fotbal.

Nicoleta Luciu pune mare preț pe educația copiilor. Fiul cel mare al vedetei face meditații la matematică și la engleză, iar acum se pregătește pentru admiterea la liceu. „La limbi străine, știe engleză, germană, maghiară. Toți fac limbi străine de mici, germana la școală se face din clasa a V-a. Și franceza e frumoasă, dar nu fac la școală. Ei sunt deja la nivelul în care te corectează. La mine lucrurile sunt făcute din timp. Tripleții au început engleza la 3 ani, Zsolt, la 2. Meditații la matematică fac din clasa a VI-a, din timp, mai bine două ore pe săptămână, decât să-i omori cu cinci ore de meditații. Ei vorbesc între ei engleza”, a mai declarat vedeta.

Ce legătura specială au tripleții

Nicoleta Luciu a dezvăluit că între tripleți există o legătură specială. Vedeta și-a dat cei trei copii la clase diferite, pentru a nu-i face să devină dependenți unul de celălalt.

„Dacă unul dintre tripleți e bolnav acasă, ceilalți nu au chef de nimic. Din instinct se duc în clasă la cel ce stă acasă. Nu-s în aceeași clasă, fiecare trebuie să se descurce singur, nu poți să-i faci să fie dependenți unul de altul, poate unul vrea în China, altul, în America.

Ce fac dacă vreunul prinde vreun job, trebuie să-l ia și pe celălalt?! Nu există pauză în care să nu se caute în școală. E o legătură foarte strânsă între ei. La mine nicio zi nu seamănă cu alta, fiecare are toanele lui, cheful lui, problemele lui. Nu-ți imagina și că nu se ceartă. De multe ori, mărul discordiei e fata, iar ei își iau pedepsele”, a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

Libertatea