Nicuşor Dan: Avem „verde” şi de la UEFA pentru gazonul de pe Arena Naţională

Nicuşor Dan: Avem „verde” şi de la UEFA pentru gazonul de pe Arena Naţională

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, marţi, într-o postare pe Facebook, că gazonul de pe Arena Naţională este pregătit pentru meciurile de la Euro 2020.

“Avem ”verde” şi de la UEFA pentru gazon. Azi dimineaţă am dorit să aflu personal şi de la unul dintre cei mai buni specialişti ai UEFA în materie de gazon de fotbal dacă suntem bine pregătiţi la acest capitol pentru meciurile Campionatului European din luna iunie. Aşadar, suntem în grafic”, a transmis Nicuşor Dan, pe Facebook.

“Am avut o discuţie şi cu echipa din România, care a obţinut acest rezultat de etapă. Şi le-am cerut să menţină acest ritm bun de îngrijire a noului model de gazon hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa. Îi mulţumesc lui Greg Whately – expertul STRI trimis de UEFA pentru calitatea gazonului, pentru analiza sa valoroasă şi îl aşteptăm la meciuri”, a mai scris Nicuşor Dan.

România va găzdui patru meciuri din EURO 2020.

Programul meciurilor de pe Arena Naţională este următorul:

Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00 Austria – Macedonia de NordJoi, 17 iunie 2021, ora 16:00 Ucraina – Macedonia de NordLuni, 21 iunie 2021, ora 19:00 Ucraina – AustriaOptime de finală – Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 1F – 3A/B/C.

Libertatea