Novak Djokovici, baie de mulțime la Belgrad, în pandemie. Ce a sărbătorit jucătorul de tenis din Serbia

Novak Djokovici, baie de mulțime la Belgrad, în pandemie. Ce a sărbătorit jucătorul de tenis din Serbia

Megapetrecere luni, 8 martie, în capitala Serbiei. Sute de oameni au venit să-l omagieze pe superstarul Novak Djokovici, 33 de ani, recentul câștigător de la Australian Open, aflat în poziția de număr 1 mondial de 311 săptămâni, record absolut. În imaginile difuzate de agențiile de presă, Nole face baie de mulțime, în condițiile în care mulți dintre cei prezenți nu poartă mască sanitară de protecție și, evident, nu respectă distanțarea fizică, notează Bild.

Djokovici a stabilit un nou record, greu de doborât: este în fruntea clasamentului mondial de 311 săptămâni, depășindu-l pe elvețianul Roger Federer. Motiv de sărbătoare!

Djokovici a devenit numărul unu în ierarhia ATP pe 4 iulie 2011.

Novak a organizat o petrecere la un restaurantul său din Belgrad. Iar fanii au aflat și au venit să-l omagieze.

În ciuda situației pandemice, mulți dintre cei prezenți nu au purtat o mască sanitară și nu au păstrat distanța fizică.

Novak se protejează cu o mască, dar este înconjurat de admiratorii săi și își face loc cu greu spre restaurantul în care urma să sărbătorească. Și Poliția a avut probleme să disperseze sutele de oameni.

Djokovici, Grigor Dimitrov, Borna Corici și Victor Troicki s-au îmbolnăvit de coronavirus vara trecută, după ce au participat la Adria Tour, competiție demonstrativă de tenis organizată chiar de liderul mondial. Pe lângă regulile încălcate în timpul turneului, sportivii au dansat la bustul gol în cluburi.

Foto: Profimedia

Libertatea