O româncă e căutată de 3 ani și jumătate de poliția din Londra. Otilia e dispărută fără urmă: “Nu avem vreo dovadă că a pățit ceva rău”

O româncă e căutată de 3 ani și jumătate de poliția din Londra. Otilia e dispărută fără urmă: “Nu avem vreo dovadă că a pățit ceva rău”

Detectivii reînnoiesc apelurile pentru informații în cazul unei românce dispărute din Barking, Londra, din 2017. Otilia e de negăsit, dar nici nu există dovezi că ar fi pățit ceva rău, informează site-ul oficial al Poliției Metropolitane.

Ștefana Otilia Malinici (cunoscută sub numele de Otilia) nu a mai fost văzută de prieteni sau familie de când și-a părăsit casa de pe Beccles Drive, în Barking, miercuri, 6 septembrie 2017. Otilia, care avea 37 de ani în momentul dispariției sale, este clasificată ca fiind vulnerabilă și, în anii care au urmat, nu a luat contact cu soțul sau cele două fetițe ale ei.

Ultima oară românca a fost văzută pe imagini surprinse de camere de supraveghere și acestea au surprins-o ​​făcând o scurtă vizită la un magazin de pe Green Lane, din Ilford luni, 9 octombrie 2017. De atunci, poliția nu a reușit să dea de urma ei.

Ofițerii care se ocupă de cazul româncei fac din nou apel pentru ca Otilia să contacteze pe cineva și să ceară ca oricine are informații despre locul în care ar putea fi, să sune echipa de anchetatori.

Otilia, a fost văzută ultima dată purtând un tricou negru cu un motiv mare de culoare deschisă, blugi închiși și cizme fără toc, negre, la mijlocul gambei și o jachetă de culoare închisă, lungime trei sferturi. Avea părul roșiatic cu șuvițe.

Inspectorul detectiv Frank Copley, de la unitatea de protecție publică din zona Met’s East, a spus: „Au trecut câțiva ani de când Otilia e dispărută și ne continuăm activitatea pentru a afla unde se află. Nu avem nicio dovadă că ar fi pățit ceva rău și dacă Otilia vede acest apel, cereți-i să ia legătura cu noi.

Familia ei aici, în Marea Britanie și în România, își continuă viața de zi cu zi fără să știe unde este persoana iubită. De asemenea, îndemnăm ca oricine ar putea să o cunoască pe Otilia sau locul unde se află, să se prezinte fără întârziere la Poliție. Nu veți avea probleme, scopul nostru este doar să îi asigurăm bunăstarea.”

Familia cere ajutor ca românca să fie găsită

Într-un comunicat, familia ei a transmis: „Otilia Ștefania Malinici este mamă a doi copii și soție. A fost întotdeauna o persoană grijulie și iubitoare față de oamenii din jur.

Aduce sprijin și dragoste pentru oamenii care au nevoie de ea, precum familia ei, prietenii și chiar străinii și încearcă întotdeauna să facă orice pentru a înveseli oamenii. Facem apel publicului pentru ca oricine să se prezinte dacă știe ceva despre locul în care se află, pentru a se întoarce în siguranță acasă.”

Ofițerii îndemnă pe oricine are informații despre locul unde e românca să apeleze poliția la 101 sau Persoane dispărute la 116000.

Libertatea