O tânără de 24 de ani, angajată ca sergent în cadrul armatei, s-ar fi sinucis

O tânără de 24 de ani, angajată ca sergent în cadrul armatei, s-ar fi sinucis

Tânăra era angajată la unitatea militară 01531 din Brăila și era considerată un cadru militar exemplar, obținând doar calificative foarte bune în activitatea profesională.

O tânără de 24 de ani si-ar fi pus capăt zilelor la doar 24 de ani, potrivit unor surse apropiate anchetei.  Valentina era angajată la unitatea militară 01531 din Brăila, iar pe 5 aprilie a fost găsită spânzurată de o țeavă de gaze din apartamentul unde locuia.

Tânăra a fost angajată în cadrul Ministerului Apărării în 2016, mai întâi ca gradat profesionist, iar apoi ca sergent, după ce urmase cursurile școlii de subofițeri.

„În cursul zilei de ieri, 05.04.2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila au fost sesizaţi telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că o tânără brăileancă, de 24 de ani, a fost găsită decedată, în apartamentul în care locuia, în municipiu. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.  

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz  pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a survenit decesul tinerei.

Libertatea