Oana Roman, nevoită să poarte body modelator, după operația suferită. Cum arată abdomenul ei

Oana Roman, nevoită să poarte body modelator, după operația suferită. Cum arată abdomenul ei

În ultimul an, Oana Roman a slăbit vizibil și nu ezită să poarte ținute care îi pun în valoare noua siluetă. De data asta, vedeta a postat o imagine în care a îmbrăcat un body modelator, mărturisindu-le fanilor că o ajută foarte mult, după operația suferită la scurt timp după naștere.

Chiar dacă mulți au criticat-o pe Oana, susținând că își editează pozele și că nu ar fi slăbit atât de mult, vedeta continuă să surprindă, în cele mai provocatoare ținute.

Nu e un secret ca port body modelator, mai ales pentru ca am o sensibilitate la abdomen de la operația suferită după naștere. Mă ajuta și la susținere și mai și subțiază talia în jur de 3 cm!”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei.

Oana Roman a vorbit despre lupta cu depresia

Recent, Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a vorbit despre depresie și a recunoscut că face terapie.

„Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri
de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același
timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice
altă afecțiune.

Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult. Dar ea nu dispare 100% niciodată.

Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău.

Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață”, a mărturisit Oana, într-un Instastory pe contul ei oficial de Instagram.

Libertatea