Olimpia Melinte, cu bebelușul în brațe și abdomenul la vedere la trei săptămâni de când a născut

Olimpia Melinte, cu bebelușul în brațe și abdomenul la vedere la trei săptămâni de când a născut

Olimpia Melinte a născut pe 22 aprilie al doilea copil. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Acum, actrița din serialul „Vlad” s-a pozat cu bebelușul în brațe și abdomenul la vedere.

Aproximativ trei săptămâni au trecut de când a devenit mamă pentru a doua oară, dar Olimpia Melinte nu se ferește să pozeze în bluze scurte, cu abdomenul la vedere.

„Am dat narcisele pe bujori și machiajul pe niște cearcăne ce nu cred că mi-au venit vreodată mai bine. Două săptamâni și cinci zile de când Ingrid se ghemuiește zi de zi la mine în brațe. Ce mă suprinde cel mai mult e că recuperarea a fost tare ușoară, față de prima naștere unde totul a fost mult mai complicat.

Deși n-am voie încă să fac sport, corpul meu și-a revenit mai repede decât as fi crezut la o formă destul de apropiată de cea de dinainte de naștere. Încă un motiv în plus pentru care susțin nașterea naturală.”, a scris pe rețelele de socializare actrița.

Olimpia Melinte e mulțumită de cum arată acum, de silueta sa după naștere. Acum, majoritatea timpului îl dedică mezinei familiei, lui Ingrid.

Libertatea