Povestea emoționantă a Robertei Nicolae. A participat la „Visuri la Cheie”, iar acum a făcut senzație pe scena de la „Românii au talent”

Povestea emoționantă a Robertei Nicolae. A participat la „Visuri la Cheie”, iar acum a făcut senzație pe scena de la „Românii au talent”

Roberta Nicolae are 14 ani și a urcat pe scena de la
Românii au talent, în ediția de vineri, 5 aprilie. Adolescenta a devenit
cunoscută odată cu participarea la „Visuri la cheie”, unde a impresionat cu
povestea ei de viața cutremurătoare. Acum, aceasta uimit cu talentul ei pentru
dans.

„Pe Roberta o cunosc, n-am cunoscut-o foarte mult, dar am văzut-o la Visuri la cheie. Dragoş Bucur m-a sunat pe mine şi pe Pavel să îi facem o surpriză pentru că e mare fan, Românii au Talent.

Eu cu Pavel am mers şi i-am făcut o surpriză şi sunt şocat de ceea ce văd în faţa mea, efectiv, nu îmi vine să cred cât de talentată eşti.

Mă bucur atât de tare că ţi-ai împlinit visul de a fi pe scena la Românii au Talent şi nu numai că eşti pe scenă, dar ai şi făcut un moment excepţional. Felicitări ţie, felicitări bunicilor tăi că te-au crescut frumos, că te-au crescut să fii curajoasă şi liberă. Bravo ţie!”, a spus Smiley.

Vezi VIDEO cu momentul Robertei, pe scena „Românii au talent”, sezonul 11

Roberta a fost crescută de bunici

Roberta Nicolae are 14 ani şi vine din Piteşti. Concurenta
de la Românii au Talent, sezonul 11, a mai participat şi la emisiunea” Visuri
la cheie”, alături de bunicii săi care au crescut-o în locul părinţilor.

„Mă numesc Roberta Nicolae, am 14 ani şi vin din Piteşti. Am început la vârsta de patru ani jumate cu gimnastica şi n-am mai putut-o lăsa. Când lucrez simt că zbor, că mă debarasam de toată realitatea şi eram în povestea mea.

Câteodată simţeam nevoia să mă debarasez de realitate şi să intru în lumea mea din cauza mamei naturale, adică nu o consider mamă. Ea pentru mine nu mai există.

Mama mea m-a lăsat la vârsta de 11 luni la bunicii mei şi venea la noi doar când avea nevoie de ceva. În rest nu venea mai deloc.

Bunicii pentru mine sunt ca nişte îngeri reprezintă totul. Dacă nu ar fi fost ei, nu ştiu ce aş fi ajuns. Le spun mamă şi tată, acum sunt părinţii mei”, a mai spus ea.

Libertatea