Presa internaţională, despre scandalul Alexis Ohanian şi Ion Ţiriac: „Neîncredere şi dezgust. Episod urât în scandalul din tenis”

Presa internaţională, despre scandalul Alexis Ohanian şi Ion Ţiriac: „Neîncredere şi dezgust. Episod urât în scandalul din tenis”

Serena Williams s-a impus în faţa Simonei Halep la Australian Open, iar soţul americancei a ţinut să-l atace pe Ion Ţiriac pe reţelele de socializare. Presa internaţională a relatat despre conflictul dintre Ion Ţiriac şi soţul Serenei Williams, arată Digisport.

„Neîncredere şi dezgust: episod urât în scandalul din tenis, după ce fiul lui Ion Ţiriac s-a implicat în poveste. Scandalul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian şi-a consumat un nou episod. Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, 6-3, 6-3, iar Ohanian l-a atacat din nou pe Ţiriac, care afirmase că sportiva din SUA ar trebui să se retragă. Fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru, a ieşit şi şi-a apărat tatăl, după criticile primite. A postat o scrisoare deschisă, dar a fost şi el apostrofat pe social media”, au notat cei de la foxsports.com.au.

Fiul lui Ţiriac a reacţionat după ce soţul Serenei Williams l-a făcut pe Ion Ţiriac „clovn rasist şi sexist”. Fiul lui Ion Ţiriac i-a transmis soţului Serenei Williams că numele Ţiriac are o tradiţie de 70 de ani în lumea sportului.

„Purtând un tricou cu «cea mai mare sportivă», Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit, a transmis după meci un mesaj pe Twitter pentru miliardarul Ion Ţiriac, care afirmase că Serena ar trebui să se retragă, din cauza vârstei şi a greutăţii”, scriu cei de la New York Post.

„Alexis Ohanian a reacţionat la comentariile dezgustătoare făcute despre soţia lui, după calificarea soţiei sale în semifinalele Australian Open. Cofondatorul Reddit a fost extrem de energic în lojă, la meciul pe care Serena Williams l-a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa Simonei Halep. Succesul a fost cu atât mai important, cu cât a fost un răspuns pentru comentariile dezgustătoare făcute de fostul star al tenisului românesc Ion Ţiriac”, au scris australienii de la 7news.com.au.

„Alexis Ohanian a lansat un atac pe Twitter la adresa contestatarilor. Ohanian şi-a îndreptat criticile spre Ion Ţiriac, fostul jucător de tenis român care a sugerat că Williams este prea bătrână pentru a mai juca tenis. Se pare că Ohanian are o memorie foarte bună, din moment ce a scris asta imediat după victoria în faţa Simonei Halep. Prezenţa entuziastă şi vocală a lui Ohanian la Melbourne Park nu a trecut neobservată”, au scris cei de la Yahoo Sports.

„Soţul Serenei Williams îl distruge pe Ţiriac pe Twitter. După victoria soției sale în sferturile de finală ale Australian Open asupra Simonei Halep (6-3, 6-3), antreprenorul a sărit din nou la gâtul magnatului român Ion Ţiriac. Iar mesajul a fost puternic”, notează francezii de la welovetennis.fr.

„Soţul Serenei Williams a lansat un nou atac la adresa patronului Madrid Open, Ion Ţiriac, după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep, 6-3, 6-3, pe Rod Laver Arena. Prestaţia Serenei Williams le-a închis gura multor contestatari, iar Ion Ţiriac a fost unul dintre cei mai vehemenţi critici. După succesul soţiei sale, Ohanian l-a criticat dur pe Ţiriac pe social media”, au notat şi cei de la msn.com.

Libertatea