Primele declarații ale Giuliei Nahmany după ce Cătălin Botezatu a criticat-o aspru: „Îl cunosc, nu vreau să-mi schimb părerea despre el”

Primele declarații ale Giuliei Nahmany după ce Cătălin Botezatu a criticat-o aspru: „Îl cunosc, nu vreau să-mi schimb părerea despre el”

Giulia Nahmany a reacționat după ce Cătălin Botezatu a făcut comentarii la adresa ei, la felul cum arată. Vedeta declară că îl cunoaște de ani pe designer și are o părere bună despre el. E mirată de expresiile pe care le-a folosit creatorul de modă.

La rubrica de la „Teo Show”, pe care o are cu Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu a fost nevoit să comenteze o ținută purtată de Giulia Nahmany. Vedeta era îmbrăcată într-o pereche de jeans și o bluză simplă. Atunci el a spus: „Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.r. – în emisiunea de la PRO TV)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce dragă… e mare, e grasă, e imensă!”, a spus Cătălin Botezatu în direct.

La urechile Giuliei Nahmany au ajuns aceste declarații, iar vedeta a reacționat. „Eu cred că aceste cuvinte nu mă reprezintă și sincer sunt mirată de Cătălin că ar folosi aceste asemenea expresii să mă reprezinte pe mine. Evident că nu fiecare fotografie ne avantajează, iar eu am ales să nu editez fotografiile pe care le expun pe canalele mele de socializare, deși aș putea să folosesc metode și aplicații. Știu că sunt mai multe persoane care le folosesc, dar eu am ales să nu, pentru că încerc să fiu cât se poate de autentică”, a spus Giulia Nahmany la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Vedeta și Cătălin Botezatu se știu de ani buni și nu a existat niciodată vreo neînțelegere între ei.

„Ceea ce mă surprinde la partea cu Cătălin este că îl cunosc de foarte mult timp, știe ce înseamnă și a fost în preajma femeilor și aș fi așteptat de la el mai multă înțelegere pentru că noi, femeile, trecem prin multe faze ale vieții. Eu nu am spus că a fi vegan este egal cu a fi slab, este o înțelegere complet greșită. Eu țin foarte mult la Cătălin și nu doresc să îmi schimb părerea despre el. Dacă el a ales să vorbească așa de mine, e alegerea lui!”, a mai adăugat ea.

Libertatea