Prințul Harry și ducesa Meghan au luat masa la o berărie din Düsseldorf și au lăsat „bacșiș regal”. Ce meniu au avut

Cu o zi înainte să împlinească 39 de ani, joi, 14 septembrie, prințul Harry și ducesa Meghan Markle (42 de ani), alături de 12 invitați, au luat masa la berăria Schumacher din Düsseldorf, relatează Bild.

Vizita „regală” a avut loc cu puțin înainte de ora loaclă 19.00, iar alaiul a mâncat, „specialități germane”, după cum a mărturisit Nina Thea Ungerman, directorul general Altbier-Manufactor Schumacher.

„Au mâncat specialități din porc, diverse tipuri de bratwurst, șnițel de vițel, garnituri de cartofi, asortate cu salată de varză roșie și de varză murată. Iar la desert, budincă neagră”, a spune Ungermann.

„Oricine crede că perechea princiară că a avut cereri speciale, se înșală. Am fost surprinși că o doamnă a fost aici cu o zi înainte, să facă rezervare. Nu aveam idee dinainte ce oaspeți de seamă ne vor vizita”, a adăugat directorul localului.

Chelnerul) Frank Wackers i-a servit pe prinț, ducesă și invitații lor. „Rareori am văzut oameni atât de umili și prietenoși”, a spus el.

„Au savurat și Altbier-ul nostru, Harry a băut șase pahare”, a precizat Wackers. „Schumacher Alt” are 4,6 la sută alcool și o „notă ușoară de malț”.

Serviciul de securitate a încheiat vizita la 20.30, „când a început să se afle despre cine ia masa la noi”.

Bacșișul prințului a fost „foarte generos”, aproape 200 de euro.

Thea Ungermann: „Am făcut sticle de Altbier imprimate cu etichete cu fotografii de la vizita lui. Î le vom trimite direct la hotelul”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Brauerei Schumacher (@brauereischumacher)

Prințul și ducesa sunt prezenți la Düsseldorf pentru la Jocurile Invictus pentru militari răniţi în teatre de operaţii, competiție pe care o patronează. Harry a asistat alături de Meghan la un meci de volei şi a contribuit la atmosfera de bună dispoziţie, a scris Agerpres.

Libertatea