(Publicitate) Când ar trebui să apelezi la închirierea unei mașini – FMN Rent te ajută

(Publicitate) Când ar trebui să apelezi la închirierea unei mașini – FMN Rent te ajută

Dacă ești proaspăt șofer și nu ai încă posibilitatea de a-ți achiziționa o mașină, închirierea unei mașini ar fi o soluție bună pentru deplasările tale. În plus, cu cât amâni mai mult condusul după luarea carnetului, cu atât ai cele mai multe șanse să uiți tot ce ai învățat și va trebui să revii la cursuri suplimentare de condus, ceea ce înseamnă pierdere de timp și bani.

Pornește-te la drum lung cu o mașină bună

Indiferent că ești șofer nou sau experimentat, atunci când știi că ai de făcut o deplasare de sute de kilometri, iar tu nu te poți încrede 100% în mașina ta, fiind una mai veche sau care îți mai cauzează probleme, dar pe care încă nu îți permiți să o schimbi, cel mai bine e să apelezi la servicii de închiriere a unei mașini. 

Siguranța ta, cât și a celor dragi trebuie să fie prioritară, de aceea în astfel de cazuri ai nevoie de o mașină pe care să te poți baza, în care știi că nicio viață nu va fi în pericol, incluzându-i și pe ceilalți participanți la trafic. Înainte de a apela la serviciile rent-a-car, ai de luat în vedere anumiți pași pentru o închiriere eficientă și benefică ție. La asta se referă consumul mașinii, opțiunile cu care vine, culoarea preferată și nivelul de confort, în funcție de preferințele tale, pentru ca fiecare călătorie să fie una ideală. Cei de la FMN Rent închiriază mașini pentru șoferi care au minim 1 an de experiență și 21 de ani împliniți.

Pentru a rezerva mașina care îți place trebuie să trimiți un formular disponibil online pe fmnrent.ro sau prin contact telefonic sau email. În această solicitare trebuie incluse modelul autoturismului dorit, pentru cât timp dorești să te bucuri de ea, locul de unde o poți prelua sau preda, precum și numele persoanei care face această rezervare. Un consultant FMN Rent îți va rezerva opțiunea provizoriu, iar tu trebuie doar să confirmi în decurs de 48 de ore alegerea ta. Mașina aleasă poate fi condusă atât de titularul contractului, cât și de persoane adiacente menționate în contract.

Când mai poate fi utilă o mașină închiriată

Dacă ești genul de persoană care iubește călătoriile, o mașină care să te aștepte parcată la aeroport sună destul de bine. Un agent FMN Rent te așteaptă atunci când tu aterizezi. Primești o primire ca-n filme și ești condus către mașina cu care să te plimbi prin tot orașul. Aceștia dispun de servicii de inchirieri auto Otopeni.

În cazul unei defecțiuni sau al unui accident, nu te panica. Reprezentanții FMN Rent stau la dispoziția ta pentru orice situație neprevăzută și poți să îi contactezi oricând. Dacă ești implicat într-un accident primul pas este să îi suni pe ei, iar apoi ei te vor îndruma în această situație până la venirea poliției. În cazul unei defecțiuni tehnice, beneficiezi de asistență tehnică la orice oră din zi și din noapte, iar dacă aceasta nu poate fi remediată la fața locului, primești altă mașină în loc. 

Contact: 0742923150

office@fmnrent.com

Libertatea