(Publicitate) Pasiunea pentru fashion te face de neoprit

Ești pasionat de Fashion? Atunci ai ajuns în locul potrivit! 

Pe shopeo.ro găsești orice îți dorești în materie de fashion. Cu noi vei fi mereu la modă, site-ul nostru este plin cu ținute alese, avem de la pantaloni scurți până la jachete și geci de toate felurile. 

Ești în pană de idei și nu știi cu ce să te îmbraci? 

Ești în locul potrivit. Aici găsești haine pentru toate gusturile, pentru toate siluetele, chiar și pentru cei mai mofturoși. Iar că tot am adus vorba despre siluete, știm că sunt mai multe tipuri, mai exact patru. 

Silueta clepsidră, siluetă care este asociată cu silueta perfectă datorită echilibrului dintre partea de sus si partea de jos a corpului – linia bustului este aproximativ la fel de mare cu cea a șoldurilor, o talie foarte bine definită care diferențiază cele două părți și picioare zvelte. 

De asemenea avem silueta tip pară care se mai numește și silueta triunghi, care se recunoaște după: umeri înguști si ușor căzuți înainte, talie mică și șolduri late. 

Silueta dreaptă are un aspect subțire și atletic, o forma dreaptă cu proporții echilibrate. 

A patra siluetă este silueta măr în care șoldurile sunt vizibil mai înguste decât partea superioară a corpului, umerii, bustul și talia nu sunt conturați, iar kilogramele în plus se așază direct pe abdomen. 

Tu știi ce tip de siluetă ai? Știi ce haine ți se potrivesc în funcție de siluetă? Shopeo este locul unde îți poți face toate cumpărăturile printr-un singur click și nu contează silueta pe care o ai. Nu mai trebuie să te deplasezi nicăieri, să pierzi timp pe drum, ba chiar poți scăpa de stresul că nu găsești loc de parcare. Aici ai tot ce ți-ai putea imagina. 

Consideri că este important să fii la modă? Vrei să fii în pas cu moda? Ai ajuns în locul potrivit! Știm că aspectul fizic vorbește pentru tine înainte să spui de fapt ceva. Dacă ești îmbrăcată demodat, arăți, poate, mai în vârstă și mai puțin stilată, iar acest lucru îți scade șansele de a obține, de exemplu, un loc de muncă, de a fi promovată sau de a-ți găsi un partener pe măsură. Noi îți vom da câteva sfaturi care îți vor fi de folos. În primul rând, asortează piese, moda actuală impune combinații de materiale, culori și chiar stiluri vestimentare, deci ar trebui să uiți de stereotipuri precum o rochie romantică alături de sandale delicate sau un costum și pantofi clasici. 

Tenișii au devenit buni pentru orice combinație, încercă! 

Dacă este să discutăm despre accesorii și asortarea acestora, îți pot spune că nu mai este nevoie să-ți asortezi geanta cu pantofii sau eșarfa cu pălăria. În schimb, combinațiile neașteptate de culori sunt foarte potrivite acum, iar dacă ar fi să discutăm despre necesitatea de accentuare extremă a feminității prin rochițe foarte scurte sunt deja demodate. 

În ziua de astăzi se poartă moderația, hainele largi sau fustele midi. De asemenea chiar și într-o pereche de pantaloni scurți poți emana feminitate și siguranță, depinde doar de atitudine!

Libertatea