(Publicitate) Sportul se poate practica și acasă!

(Publicitate) Sportul se poate practica și acasă!

Sportul este o activitate pe care mulți români o îndrăgesc, însă nu au întotdeauna șansa de a merge la sala, fie din lipsa timpului, fie din alte motive. Însă, în ziua de astăzi este ușor să te menții în formă fără să îți faci un abonament la sală și nici nu trebuie să ai un antrenor personal. De fapt, este mai ușor ca niciodată să te menții în formă cu ajutorul aparatelor speciale ce pot fi folosite în orice sufragerie, indiferent dacă stai la bloc sau la casă. 

O bandă de alergare se dovedește a fi o investiție excelentă, nu doar pentru cei care vor să-și sculpteze corpul, ci și pentru cei care doresc să beneficieze de mișcare în ciuda faptului că pandemia a limitat contactul cu lumea.

Pentru o persoană care lucrează 8-9 ore în fața unui monitor, o bicicleta eliptică este alegerea cea mai bună pentru a face mișcare într-o manieră moderată, în propria locuință.

Studiile arată că o bandă de alergare poate fi amplasată în aproape orice cameră din orice spațiu, ceea ce înseamnă că alergătorii pot face antrenament în orice moment al zilei, indiferent de vremea de afară. Cursele benzii de alergat pot fi la fel de lungi sau scurte pe cât alege utilizatorul. Dacă un alergător este obosit, acesta poate încetini sau opri alergarea. În comparație, cei care aleargă în aer liber au multe variabile de care sa se îngrijoreze, cum ar fi mașinile care trec, străzile cu lumina slabă, vremea și, bineînțeles, supraaglomerarea pe drumuri sau trasee. Abordarea alergării în interior elimină toate aceste neajunsuri.

Banda de alergat oferă un aparat de antrenament de ultima generatie la îndemână. De exemplu, MyRun se sincronizează cu tableta pentru o experiență de rulare supremă, cu programe personalizate și feedback în timp real, ceea ce o  face să fie alegerea perfectă pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. Dacă ai chef să te distrezi, poți sa îți activezi propria muzica, cartea audio sau programul TV pentru a te ajuta să faci exerciții în timp ce desfășori o altă activitate.

Prin această aplicație obții feedback special personalizat pentru corpul tău.

Cine nu vrea să înțeleagă mai bine ce se întâmplă atunci când aleargă? Cu aparatul potrivit, poți preveni accidentările și poți fi mai informat înainte de următorul antrenament. Folosind MyRun, cadență, pasul și deplasarea sunt, de asemenea, afișate pe ecran. Cu Skillrun, alergatorii pot folosi senzorii exacți pentru a detecta diferențele dintre acțiunea piciorului stâng și a celui drept, explorând lungimea pasului și timpul de contact cu solul în timpul alergării sau pentru a determina puterea maximă cu modurile sale parașută și sanie.

Lucrul grozav despre antrenamentele în interior este că ai la dispoziție orice viteză și înclinare. În zilele în care este posibil să nu ai chef să crești ritmul, banda de rulare îți poate oferi impulsul necesar pentru a te deplasa mai repede sau pentru a aborda un deal mai abrupt. Variația antrenamentelor nu numai că face ca totul să fie mai distractiv, ci îl ajută și pe sportiv să-și îmbunătățească performanța.

În plus, benzile de alergare sunt un instrument excelent de utilizat atunci când vine vorba de crearea unui program de antrenament coerent, care include mai mult decât simpla rulare.

Unul dintre marile beneficii atunci când vine vorba de alergarea pe o bandă de alergat este că reduce impactul mult mai bine decât dacă alergi pe strada sau pe alte suprafețe exterioare. De fiecare dată când faci un pas în timp ce alergi pe trotuar sau pe alte suprafețe uniforme și dure, impactul este mai mare, mai ales atunci când alergi repede. Aceste tipuri de pavaj pot provoca accidentări la glezna, genunchi și spate, deoarece pavajul este dur. Alergatul pe pietre nu ajuta nici el. Acestea sunt probleme care pot deveni foarte pregnante și pot genera oase dureroase pe măsură ce îmbătrânim.

O bandă de alergat este grozavă, deoarece are o suprafața relativ moale pe care să poți alerga, fără a mai menționa versiunea modernă, care este adaptată și cu o anumită funcție de absorbție a șocurilor. Asta înseamnă că articulațiile tale vor experimenta un impact mai mic. În plus, banda de alergat oferă o platformă care rulează uniform și care nu îți face surprize. Îți oferă o suprafață fiabilă, pe care știi că nu vei suferi dureri articulare sau alte complicații.

Libertatea