Raluca Dumitru, noua concurentă de la „Survivor România” 2021, dezvăluiri din familie. Cum se înțelege cu mama ei

Raluca Dumitru, noua concurentă de la „Survivor România” 2021, dezvăluiri din familie. Cum se înțelege cu mama ei

Raluca Dumitru, noua concurentă de la “Survivor România” 2021, a dezvăluit ce relație bună are cu familia sa, în special cu mama. Cea care i-a dat viață e persoana care a susținut-o întotdeauna, persoana care i-a dat cele mai bune sfaturi.

În urmă cu câțiva ani, Raluca Dumitru a făcut parte dintr-un proiect la Antena Stars. Acolo a povestit despre cea mai importantă persoană din viața ei: mama. Noua concurentă de la “Survivor România” își iubește enorm părinții și fratele, dar de mama ei e mai apropiată.

„Mama a fost tot timpul alături de mine şi m-a susţinut cât de mult a putut în ceea ce am făcut eu şi în toate alegerile pe care le-am luat. (…) Mama mea e blândă, bună, iubitoare, gospodină. Nu ştiu dacă eu aş putea să ajung ca şi ea, dacă aş avea o relaţie pentru că nici vremurile nu mai sunt cum erau înainte şi stau şi mă uit la ea şi nu ştiu cum poate să le facă pe toate.

Să se ducă la muncă, să vină acasă să gătească, să spele, să calce şi tot timpul să fie în picioare. Eu cred că n-aş putea. Vin acasă obosită şi zic mami încălzeşte-mi şi mie mâncare, mami mi-ai călcat, unde este bluza. Eu nu ştiu dacă aş putea să fiu aşa. (…) Dacă aş putea, i-aş da toţi anii mei pentru a fi în continuare alături de mine”, a spus Raluca Dumitru acum câțiva ani la Antena Stars.

Mama vedetei, după ce a auzit aceste declarații, a reacționat: „Eu ştiu că ea ţine la mine, la taică-su şi la fratele ei. Ştiu că vorbeşte mereu frumos. Şi prietenele ei ştiu că am grijă de ea exact cum v-a spus, chiar şi la vârsta asta. Dacă mă întreabă de un ciorap, eu mă duc să i-l aduc”.

Cine este Raluca Dumitru

Raluca Dumitru este noua concurentă de la „Survivor România 2021”. Dornică să își depășească limitele, fosta prezentatoare de la Antena Stars este pregătită să facă față condițiilor extreme din Republica Dominicană.

Raluca Dumitru este vedetă de televiziune, de-a lungul timpului participând la mai multe show-uri, potrivit Kanal D. Aceasta a prezentat o perioadă emisiunea „Star Matinal”, la Antena Stars, alături de Răzvan Botezatu și Natalia Mateuț.

De asemenea, Raluca este cunoscută publicului după ce a apărut în videoclipurile mai multor artiști celebri, printre care și Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG.

Libertatea