Rareș Bogdan, despre ceasul Rolex pe care l-a purtat la piață, în Şimleu Silvaniei. „Sunt un om asumat, îmi permit să port ce ceasuri și costume vreau”

Rareș Bogdan, despre ceasul Rolex pe care l-a purtat la piață, în Şimleu Silvaniei. „Sunt un om asumat, îmi permit să port ce ceasuri și costume vreau”

Rareș Bogdan a purtat vineri, 10 noiembrie, un ceas Rolex în baia de mulțime pe care a făcut-o la inaugurarea noii piețe din Șimleu Silvaniei, unde a mers alături de liderii partidului PNL. Întrebat luni, 13 noiembrie, de o jurnalistă despre acest ceas, prim vicepreședintele PNL a spus că este „un om asumat”, transmite News.ro.

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a spus Rareş Bogdan, la sediul partidului.

Întrebat dacă este moral acest gest, europarlamentarul PNL a răspuns:

„Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor?”, a spus Rareș Bogdan.

Ceasul pe care îl avea Rareș Bogdan la mână când a fost în piața din Șimleu Silvaniei este un model Rolex Yacht-Master 40, în valoare de 30.000 de euro, a remarcat site-ul local Monitorul de Cluj.

Rareş Bogdan a fost prezent la piață alături de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, și de secretarul general Lucian Bode, unde au cumpărat ceapă, fasole, usturoi și pătrunjel.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rares Bogdan (@rarbogdan)

Libertatea