Român prins cu un „stoc de prezervative care depășea cantitatea normală pentru o familie”, după ce a depășit cu viteză mașina poliției, care s-a luat după el, în Germania

Român prins cu un „stoc de prezervative care depășea cantitatea normală pentru o familie”, după ce a depășit cu viteză mașina poliției, care s-a luat după el, în Germania

Un șofer român a depășit o mașină de poliție pe o porțiune de drum în care depășirea era interzisă și astfel a atras atenția agenților, care l-au urmărit și l-au oprit în trafic. Controlul care a urmat a fost plin de surprize pentru polițiști, scrie Bayerisch-Schwaben-Aktuell, portal online de știri editat în regiunea Bayerisch-Schwaben.

O patrulă de polițiști civili de la secția de poliție Donauwörth a fost depășită de o mașină, pe 15 februarie 2021, la ora 11:50, pe autostrada federală 2, în direcția sud, în ciuda interzicerii depășirii pe acea porțiune de drum.

Mașina, înmatriculată în România, fusese surprinsă de radar cu o noapte înainte pe B2, la Monheim, cu o viteză de 180 km/h pe o porțiune de drum cu viteză maximă permisă de 100 km h. Atunci când șoferul a fost reținut, s-a constatat, de asemenea, că românul de 31 de ani era căutat la nivel internațional.

Mai mult, românul n-a putut să prezinte în original permisul de conducere și a vrut să arate polițiștilor actul fotografiat în prealabil, pe smartphone-ul său.

În acel moment au fost primite mai multe mesaje electronice care indicau clar o rețea de prostituție ilegală. În telefon, agenții au găsit fotografii explicite în acest sens. În vehicul existau și stocuri de prezervative, care, conform poliției, depășeau orice cantitate normală pentru o familie.

Două femei (24 și 27 de ani) și un bărbat (28 de ani) care călătoreau în mașină s-au dovedit a avea asupra lor mai multe produse de îmbrăcăminte contrafăcute, ambalate. Au fost găsite și confiscate un total de 30 de articole contrafăcute, inclusiv cele ale mărcilor Calvin Klein, Armani și Tommy Hilfiger.

Toți ocupanții mașinii au acum dosare penale pentru mai multe infracțiuni.

Libertatea