Serena Williams, în lacrimi la conferința de presă după înfrângerea suferită în fața lui Naomi Osaka. Ce a spus despre retragere

Serena Williams, în lacrimi la conferința de presă după înfrângerea suferită în fața lui Naomi Osaka. Ce a spus despre retragere

Serena Williams, 39 de ani, locul 11 WTA, a fost extrem de afectată după eșecul din semifinalele Australian Open, în faţa japonezei Naomi Osaka. La conferința de presă de după meci, sportiva americană a lăcrimat și a plecat din fața jurnaliștilor la puțin timp după ce a fost întrebată dacă se retrage din tenis.

„Nu aş putea spune că am fost agitată. Diferenţa a fost făcută de erori. Am comis multe erori, am avut oportunitatea de a conduce cu 5-0, dar am făcut atâtea erori neforțate… A fost o zi plină de erori”, au fost primele cuvinte ale fostului lider WTA.

Apoi, Serena Williams a fost întrebată dacă gestul din finalul meciului cu Osaka, când a salutat îndelung publicul de la Australian Open, poate fi interpretat drept un semn de rămas bun.

„Nu știu… Dacă ar fi să-mi iau vreodată rămas bun, nu aş spune nimănui, așa că…”, a declarat Williams, care apoi a zâmbit, având însă lacrimi în ochi.

După aceste cuvinte, sportiva americană a băut apă, iar la următoarea întrebare nu a mai dus răspunsul până la capăt, s-a ridicat și a părăsit conferința de presă, care a durat numai trei minute.

Prin înfrângerea de la Australian Open, Serena Williams a ratat șansa de a câştiga al 24-lea trofeu de Grand Slam, cu care ar fi egalat recordul deţinut de Margaret Court.

Libertatea