Șofer român și cumnatul lui, din Suceava, morți pe loc în Germania, striviți sub un TIR. Mașina în care cărau colete, un morman de fiare

Șofer român și cumnatul lui, din Suceava, morți pe loc în Germania, striviți sub un TIR. Mașina în care cărau colete, un morman de fiare

Un şofer român, patron al unei firmei de transport din Suceava, și cumnatul lui murit într-un cumplit accident produs pe autostrada A6 în Germania, în apropiere de Nurnberg, joi după-amiază, scrie inFranken.de.

Alți doi oameni care erau în duba condusă de român au fost grav răniți, iar viața unuia e în pericol, mai scrie sursa citată. Știri Diaspora informează că și acesta a decedat, dar informația nu e confirmată nicăieri în presa germană.

După cum a raportat, într-un comunicat de presă, seara, Poliția, o camionetă în care erau patru persoane a lovit un camion care se afla într-un blocaj de trafic în jurul orei 15:30.

Orice ajutor a venit prea târziu pentru doi ocupanți ai autoutilitarei. Au murit la locul accidentului. Alți doi pasageri au suferit răni grave. O persoană esteîn pericol de moarte. Șoferul camionului în care a intrat autoutilitara a fost nevătămat.

Șoferul român care a murit e din Suceava, patron al unei firme de transport și făcea curse spre Franța și Germania, cu pachete și călători, iar mașina era înmatriculată în București. Cumnatul lui era cu el în mașină, pe locul din dreapta șoferului, și a murit și el pe loc.

Ofițerii poliției rutiere au început investigațiile pentru a clarifica cauza exactă a accidentului, în cindițiile în care nu există urme de frânare și se pare că românul a intrat cu viteză mare în TIR-ul din fața lui.

Foto: NEWS5

Libertatea