Sondaj: Actorul Dwayne Johnson ar fi votat de 46 % dintre americani, dacă ar candida la președinție. Reacția lui „The Rock”

Sondaj: Actorul Dwayne Johnson ar fi votat de 46 % dintre americani, dacă ar candida la președinție. Reacția lui „The Rock”

Un sondaj realizat de curând în Statele Unite arată că 46% dintre americani l-ar vota pe actorul Dwayne Johnson, dacă „The Rock” ar candida la alegerile prezidenţiale, informează News.ro.

Sondajul de pe site-ul Piplsay a fost realizat pe baza răspunsurilor a 30.000 de americani, iar rezultatele au indicat faptul că 46% dintre ei ar vota pentru actor dacă s-ar prezenta la alegeri. 

Actorul american în vârstă de 48 de ani a reacționat pe Twitter, după aflarea rezultatului sondajului, precizând că se simte onorat.

„Nu sunt sigur că părinţii noştri fondatori şi-ar fi imaginat un tip de 1,96 metri înălţime, chel, tatuat, jumătate negru, jumătatea samoa, care bea tequila şi conduce o camionetă pick-up ar putea să intre în clubul lor”, a comentat Dwayne Johnson

Dacă asta s-ar întâmpla, ar fi o onoare pentru mine să servesc poporul

Dwayne Johnson:

În 2017, invitat în emisiunea „The Ellen Show”, Dwayne Johnson a afirmat că se gândeşte „serios” să candideze în viitor la președinția Statele Unite.

FOTO: EPA

Libertatea