Sorana Darclee, primele declarații despre nunta cu iubitul ei. „N-aș putea să trăiesc fără jumătatea mea”

Sorana Darclee, primele declarații despre nunta cu iubitul ei. „N-aș putea să trăiesc fără jumătatea mea”

Sorana Darclee, în vârstă de 40 de ani, a trecut în 2014 printr-un divorț dureros, iar acum iubește din nou și este decisă să își întemeieze o familie. Artista și partenerul ei se cunosc de 27 de ani, însă formează un cuplu de doar câțiva ani.

În anul 2014, cântăreața a trecut printr-un divorț dureros. Ea și fostul partener de viață au ajuns să se despartă, după ce bărbatul a înșelat-o cu o damă de companie.

Sorana a ales să vorbească, de curând, despre bărbatul pe care l-a cunoscut în urmă cu 27 de ani și pe care nu a încetat să-l iubească. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar vedeta spune că nu ar putea să trăiască fără jumătatea ei.

Sorana spune că bărbatul care îi este acum alături îi aduce multă fericire și liniște și dacă lucrurile vor decurge bine se vor căsători cu siguranță.

„El (n.r. iubitul) îmi aduce fericirea și mulțumirea asta a lucrurilor așezate în viața mea. Planurile noastre sunt cu foarte multă muncă pentru că la asta ne gândim în permanență: cum să facem, cum să ne dezvoltăm, cum să creștem.

Sunt planuri momentan, le luăm așa, pas cu pas. O să le dezvăluim așa, pe rând. Da, sunt planuri (n.r. căsătoria, un copil), dar sunt planurile noastre. Vouă o să vă spunem atunci când se va întâmpla sau după moment, o să vă anunțăm.

Nu știu ce și când se va întâmpla, avem noi mici idei. N-aș putea să trăiesc fără jumătatea mea, nu există, în rest pot să trăiesc fără orice”, a declarat Sorana Darclee pentru Antena Stars, citat de Cancan.

Libertatea