Soția lui Starlin de la „Survivor România” rupe tăcerea despre relația lor. „Am fost singură”

Soția lui Starlin de la „Survivor România” rupe tăcerea despre relația lor. „Am fost singură”

Elena, soția lui Starlin de la „Survivor România”, a vorbit recent despre căsnicia lor. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au împreună o fetiță. Puțini sunt cei care știu cât de greu le-a fost acestora la începutul relației.

De asemenea, Elena a dezvăluit că între Războinic și fiica lui este o relație specială.

„Ei au o relație foarte specială. Mă emoționează când
vorbește despre tatăl ei. Ne-am cunoscut acum 13 ani, pe o rețea de
socializare, el a făcut primul pas. Mi-a lăsat un mesaj și de acolo am început
să vorbim. Vorbind, ne-am dat seama că se întâmplă ceva. Nu credeam în dragoste
pe internet.

M-a așteptat cu tatăl lui la aeroport. A fost ciudat. A fost exact cum îmi imaginam. De câte ori îmi aduc aminte, am lacrimi în ochi. Noi am trecut prin multe greutăți.

Acolo nu a fost deloc ușor. Am început de la zero totul. Am hotărât să venim în țară. Am stat trei ani la el în Dominicană. A fost greu, dar familia mea a acceptat”, a povestit, cu lacrimi în ochi, soția lui Starlin de la Survivor.

Elena a mărturisit apoi că ea și Starlin s-au căsătorit civil în Republica Dominicană. „Cununia civilă am făcut-o în Republica Dominicană. Am fost singură, a fost greu. Cununia religioasă am făcut-o la noi în țară.

Îmi lipsește foarte mult. Starlin pentru mine înseamnă totul, el este stâlpul. Este o dragoste foarte specială. E o relație pură, fără absolut niciun fel de interes. Mă deranjează că este dezordonat. Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut”, a mai declarat soția lui Starlin de la Survivor.

Libertatea