Traian Băsescu, prima reacţie după condamnarea fiicei sale: „Mulţi au furat milioane și nu-i atinge nimeni”

Traian Băsescu, prima reacţie după condamnarea fiicei sale: „Mulţi au furat milioane și nu-i atinge nimeni”

Fostul preşedinte Traian Băsescu, 69 de ani, a reacţionat, într-o intervenție la Realitatea Plus, după ce fiica acestuia, Ioana Băsescu, 43 de ani, a fost condamnată luna trecută la cinci ani de închisoare cu executare.

„Încă n-am văzut om condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a instigat, fără să primească vreun ban, fără să fi luat ceva. În schimb, am văzut foarte mulţi care au furat milioane şi care sunt bine-mersi. Nu-i atinge nimeni”, a declarat Traian Băsescu luni, 5 aprilie, într-o intervenţie la Realitatea PLUS, cu privire la condamnarea fiicei sale, informează Adevărul.

Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat, marţi, 2 martie, prima sentinţă în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009.

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită şi spălare a banilor.Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnată d la 5 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor.

Decizia nu este definitivă.

Foto: Hepta

Libertatea