Troleibuzele 61 și 62 nu mai circulă în București până pe 6 septembrie. Ce alternativă există

Troleibuzele 61 și 62 nu mai circulă în București până pe 6 septembrie. Ce alternativă există

Liniile de troleibuz 61 și 62 sunt suspendate în perioada 1-6 septembrie din cauza lucrărilor la rețeaua de termoficare, pe bulevardul Iuliu Maniu, între strada Floare Roșie și strada Apusului.

Potrivit Societății de Transport București, în locul celor două linii de troleibuz, a fost înființată linia de autobuz 662, care va funcţiona pe traseul cuprins ȋntre terminalul „Grup Şcolar Auto” şi staţia „Lujerului”, astfel:

Pe sensul spre „Lujerului”: terminal „Grup Şcolar Auto”, bd. Iuliu Maniu, str. Lujerului rond Cora Lujerului, bd. Iuliu Maniu, staţia „Lujerului”.
Pe sensul spre „Grup Școlar Auto”: staţia „Lujerului”, bd. Iuliu Maniu, terminal „Grup Şcolar Auto”.

Autobuzele liniei 662 vor opri în staţiile liniilor 61 și 62, mai puțin în stațiile „Valea Lungă” și „Apusului”, de pe sensul spre „Grup Școlar Auto”, a mai anunțat STB.

Totodată, circulația rutieră va fi restricționată pe zona afectată de lucrări, pe sensul de mers spre ieșirea din București, traficul auto făcându-se în ambele direcții doar pe sensul opus, adică spre centrul Capitalei.

De asemenea, autobuzele liniilor 136, 137, 138, 336 şi N115 vor circula pe carosabilul corespunzător sensului de mers spre centru.

Libertatea