Un bărbat din localitatea Mohreanu, Brăila, şi-a ucis partenerul de pahar cu peste 100 de lovituri de cuţit. A fost arestat pentru omor prin cruzimi

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitatea Mohreanu, Brăila, a fost arestat pentru omor prin cruzimi, după ce l-a ucis pe un consătean de 51 de ani cu care a stat la băut. Pe corpul victimei au fost descoperite peste 100 de lovituri de cuţit, arată publicaţia locală Obiectiv Vocea Brăilei.

Un bărbat de 51 de ani din satul Mohreanu, judeţul Brăila, a fost găsit mort în locuință, luni dimineață, cu multiple răni pe corp. Suspectul crimei a fost prins de polițiști cu ajutorul câinelui de urmă. Câinele a plecat pe urma de miros de la domiciliul victimei și s-a oprit după câteva sute de metri chiar la domiciliul inculpatului din comuna Ulmu.

Criminalul a folosit două cuţite

În noaptea de 14 spre 15 februarie, inculpatul și victima se aflau pe raza localității Ulmu. Aceștia au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat cei doi s-au luat la bătaie.

Inculpatul a recunoscut în timpul audierilor că în dimineața zilei de 15 februarie a avut un conflict cu victima, având la bază un aspect de natură sexuală, conform unor surse din rândul anchetatorilor.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a luat două cuțite aflate la domiciliul victimei și i-a aplicat partenerului de pahar peste 100 de lovituri de cuțit pe tot corpul. Crima s-a petrecut în camera victimei.

Necropsia efectuată de Serviciul de Medicină Legală Brăila a arătat că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat stopului cardio-respirator consecutiv unei plăgi înjunghiate cardiace în cadrul unui politraumatism prin înjunghiere repetată la data de 15 februarie.

Ucigaşul a fost arestat preventiv pentru infracțiunea de omor calificat prin cruzimi pe 16 februarie, după ce Tribunalul Brăila a admis cererea Parchetului.

Libertatea