Un bărbat din Sibiu şi-a omorât iubita cu 20 de lovituri de cuţit, de Valentine’s Day

Un bărbat de 41 de ani a fost reţinut, după ce şi-a omorât concubina cu 20 de lovituri de cuţit, în urma unui scandal provocat de gelozie, informează Agerpres.

Bărbatul a declarat că în timpul scandalului femeia l-a lovit cu un ibric în cap, apoi ar fi venit spre el cu un cuţit, iar el l-a întors spre ea şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

„Inculpatul bănuia că victima îl înşală cu un alt bărbat, motiv pentru care a confruntat-o cu privire la acest aspect, reproşându-i şi faptul că stă cu el doar pentru bani, că îşi cumpără haine folosind cardul său. Discuţia între cei doi a degenerat în îmbrânceli reciproce, L.D. E. zgâriindu-l pe D. C. V. în zona feţei şi lovindu-l cu un ibric în cap. Potrivit declaraţiei inculpatului, la un moment dat victima ar fi venit spre el cu un cuţit, moment în care acesta i l-ar fi întors înspre gât. Acesta a lovit-o la nivelul feţei şi membrelor, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori la nivelul gâtului şi toracelui cu un cuţit de bucătărie”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ulterior, autorul s-a deplasat la domiciliul fratelui său din municipiul Deva, iar apoi s-a autodenunţat la Poliţia Municipiului Deva, susţine procuratura.

Conform sursei citate, corpul femeii prezenta 20 de urme de înjunghiere.

Cadavrul prezenta în jur de 20 de plăgi înjunghiate cervicale şi toracice, unele secţionând venele jugulare interne, artera carotidă comună stângă şi plămânul stâng, având caracter tanatogenerator şi cauzând hemoragie internă şi externă şi consecutiv insuficienţă cardio-respiratorie şi circulatorie acută, conform concluziilor preliminare ale autopsiei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

Făptaşul este urmărit penal pentru comiterea infracţiunii de omor.

Bărbatul de 41 de ani este născut în Deva, iar concubina sa avea 30 de ani, ambii având câte un apartament în proprietate, în localitatea sibiană Cisnădie. Între cei doi au mai avut loc incidente.

„Până în luna octombrie 2020 aceştia au locuit împreună în apartamentul victimei, când între cei doi a avut loc un conflict. D.C.V. ar fi agresat-o, ameninţat-o şi i-ar fi distrus victimei un telefon, fapte ce fac obiectul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. În urma acestui incident, L.D. E. a obţinut la data de 03.12.2020 un ordin de protecţie împotriva lui D. C. V., fiindu-i interzis acestuia orice contact cu victima pe o perioadă de 6 luni. Autorul a încălcat acest ordin de trei ori”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

După aceste incidente cei doi s-au împăcat, s-au întâlnit sâmbătă şi a urmat scandalul în urma căruia femeia a fost omorâtă.

Libertatea