Un copil a ajuns la spital după ce o armă aruncată pe locul de joacă al unei grădinițe din Las Vegas s-a descărcat accidental

Un copil a ajuns la spital după ce o armă aruncată pe locul de joacă al unei grădinițe din Las Vegas s-a descărcat accidental

Un copil mic din Las Vegas a fost spitalizat în stare critică după ce a găsit pe terenul de joacă al unei grădinițe o armă pe care un adolescent aruncat-o pentru a scăpa de ea, după ce a deschis focul într-un autobuz municipal, au anunțat vineri autoritățile, potrivit The Guardian.

Adjunctul șefului poliției, Reggie Rader, a declarat că micuțul, care are sub 5 ani, „a găsit arma de foc, a ridicat-o și arma s-a descărcat”.

Rader a spus că micuțul se află în stare stabilă, dar critică.

Ofițerii de poliție l-au găsit pe suspect în zona grădiniței din nord-estul Las Vegasului și l-au luat în custodie. Rader nu l-a identificat pe suspect, despre care a spus că are mai puțin de 18 ani.

Rader a declarat că nu a fost imediat clar ce acuzații i se vor aduce adolescentului, dar că departamentul de poliție se consultă cu biroul procurorului districtual local cu privire la „toate acuzațiile aplicabile” și dacă acesta va fi acuzat ca adult.

Adolescentul fugise din autobuzul municipal când a sărit peste un zid și a intrat în zona de joacă a grădiniței, au declarat autoritățile.

Rader a declarat că adolescentul se certase cu un bărbat din autobuz, a scos o armă și l-a împușcat. Acel bărbat a fost, de asemenea, spitalizat și se afla în stare stabilă, a spus Rader.

Libertatea