Un copil de doi ani rănit, transferat cu elicopterul SMURD la București, după un accident în Teleorman

Un copil de doi ani rănit, transferat cu elicopterul SMURD la București, după un accident în Teleorman

Un accident rutier cu trei autoturisme implicate a avut loc duminică, 11 aprilie, pe DE 70, între localitățile Văceni și Vitănești, în județul Teleorman. Potrivit ISU, au fost 5 răniți, 4 adulți și un copil de 2 ani, a notat portalul Liber în Teleorman.

Din primele informații, ciocnirea a două dintre mașinile implicate ar fi fost cauzată de nepăstrarea distanței regulamentare. A treia mașină s-a răsturnat în afara carosabilului.

Dintre cei 4 adulți răniți, trei au avut traumatisme ușoare și au refuzat să meargă la spital. O femeie de 33 de ani a fost transportată la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite.

Micuțul de doi ani, care a suferit o fractură deschisă la mâna stângă, a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transferat la un spital din Capitală

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Alexandria, cu o mașină de descarcerare, două mașini de stingere, două ambulanțe SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple. SAJ Teleorman a trimis trei echipaje medicale.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri pentru aproximativ o oră.

Foto: Liber în Teleorman

Libertatea