Un jucător de fotbal american s-a sinucis, după ce a împușcat mortal cinci persoane

Un jucător de fotbal american s-a sinucis, după ce a împușcat mortal cinci persoane

Statul american Carolina de Sud este în stare de șoc. Phillip Adams, care a evoluat la mai multe echipe din NFL, precum San Francisco 49ers, Oakland Raiders, Seattle Seahawks, New York Jets și Atlanta Falcons, s-a sinucis în dimineața zilei joi, 8 aprilie, după ce miercuri a împușcat mortal cinci persoane, printre care soția și doi nepoți, relatează Associated Press.

Potrivit sursei citate, printre victime se află un medic proeminent din Carolina de Sud, în vârstă de 70 de ani, soția acestuia, de 69 de ani, și doi copii de 5 ani, respectiv 9 ani.

Anchetatorii nu au putut face precizări despre motivul crimelor.

Potrivit AP, Phillips Adams s-a sinucis după miezul nopții cu o armă de calibru 45.

Dr. Robert Lesslie, în vârstă de 70 de ani, și soția sa, Barbara Lesslie, în vârstă de 69 de ani, au fost declarați morți la fața locului, împreună cu nepoții Adah Lesslie, în vârstă de 9 ani, și Noah Lesslie, în vârstă de 5 ani, au anunțat medicii legiști, potrivit AP.

De asemenea, un bărbat care lucrase acasă, James Lewis, în vârstă de 38 de ani, din Gaston, a fost găsit împușcat afară, iar o a șasea persoană a fost internată în spital cu „răni grave prin împușcare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Șerifului din York, Trent Faris.

Libertatea