Un român de 23 de ani din Spania și-a tranșat fosta iubită, apoi a aruncat bucăți din cadavru prin oraș

Un român de 23 de ani din Spania și-a tranșat fosta iubită, apoi a aruncat bucăți din cadavru prin oraș

Un român de 23 de ani care trăiește în Spania și-a ucis fosta iubită spaniolă, miercuri, 3 iunie, apoi i-a tranșat cadavrul și l-a aruncat în mai multe locuri din orașul Estepa, relatează Ziare.com, care citează publicația La Vanguardia.

Tânărul român a recunoscut în fața anchetatorilor spanioli că și-a ucis fosta iubită, pe Rocío Caíz Pozo, o tânără de 17 ani, în aceeași zi în care aceasta fusese dată dispărută, pe 3 iunie.

Românul le-a mai spus polițiștilor că a tranșat cadavrul și a aruncat bucăți din cadavru în diferite locuri. Anchetatorii au găsit apoi părți din corpul fetei într-o parcare și la periferia orașului Estepa, în apropiere de Sevilia.

Cei doi s-au cunoscut atunci când fata avea 11 ani, iar românul 16 ani. Ei sunt părinții unui bebeluș de 4 luni, însă, după nașterea copilului, s-au despărțit.

În ziua în care Rocío Caíz Pozo a dispărut, sora tinerei de 17 ani a primit un mesaj pe pagina de Facebook a fetei în care familia era anunțată că a plecat cu un tânăr în alt oraș, la Martín de la Jara, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de bebeluș.

Familia tinerei a mai spus că fata a fost agresată în repetate rânduri de fostul iubit, însă nu a depus plângere împotriva românului.

Libertatea