Un șofer de 19 ani cu permisul suspendat a fost reținut, după ce a fugit de polițiști și s-a răsturnat cu mașina, rănind un pasager

Un șofer de 19 ani cu permisul suspendat a fost reținut, după ce a fugit de polițiști și s-a răsturnat cu mașina, rănind un pasager

Incidentul a avut loc joi seară în orașul Ștefănești, județul Argeș, după ce șoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului în timp ce încerca să scape de polițiștii care i-au făcut semn să oprească, a lovit un parapet și s-a răsturnat cu mașina, relatează Agerpres.

În urma impactului puternic, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit şi transportat la spital.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Pentru a-şi asigura scăparea, pe strada Sticlelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecţie al drumului şi s-a răsturnat pe un teren, în afara părţii carosabile”, a transmis IPJ Argeş.

Şoferul de 19 ani a fost imobilizat de poliţişti şi condus la audieri. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul avea permisul suspendat.

Tânărul a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

FOTO: ISU Argeș

Libertatea