Un tânăr a încercat să plătească cu o bancnotă de 500 de lei trasă la xerox, într-un magazin din Galați. Ce a urmat

Un tânăr a încercat să plătească cu o bancnotă de 500 de lei trasă la xerox, într-un magazin din Galați. Ce a urmat

Un bărbat a vrut luni să păcălească o vânzătoare și să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă de 500 de lei într-un magazin din Galați. Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere din market, iar polițiștii s-au autosesizat și au început o anchetă, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potrivit Digi24.

În imagini, se vede cum tânărul client cere un pachet de țigări pe care a vrut să-l achite cu banii falși și apoi se preface că vorbește la telefon.

Vânzătoarea realizează că bancnota de 500 de lei este falsă şi-l ameninţă că anunţă Poliţia.

„Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ți bați joc de mine? Vrei să chem Poliția acum? Nu-ți dau nimic”, spune vânzătoarea, în timp ce cumpărătorul încearcă să-și recupereze bancnota. „Îți bați joc, crezi că dacă ai telefonul acela la ureche impresionezi?”, mai spune femeia.

În acel moment, bărbatul renunță și fuge din magazin, lăsând bancnota vânzătoarei.

În urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare, polițiștii au început să investigheze cazul.

„În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziționeze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activitățile care se impun în această cauză”, au transmis marți reprezentanții IPJ Galați.

Foto: Captură video Digi24

Libertatea