Un turist din Poiana Brașov a sărit din telescaun, după ce i-a căzut un schi

Un turist din Poiana Brașov a sărit din telescaun, după ce i-a căzut un schi

Un turist aflat astăzi la schi în Poiana Brașov a sărit din telescaun pentru a-și recupera schiul, care i-a căzut atunci când omul a părăsit staţia de îmbarcare a telescaunului Ruia, potrivit Brașov.net.

Omul a recurs la acest gest în zona pilonului 2, unde distanta faţă de pământ este considerabilă.

Personalul de operare a instalaţiei de transport pe cablu a observat intenția schiorului și a oprit instalaţia. Ulterior, el l-a întors spre staţie, acolo unde distanţa faţă de pământ a fost mai mică, pentru ca turistul cu pricina să coboare în siguranță.

Salvamontiștii din Poiana Brașov au făcut publice informații despre gestul iresponsabil al turistului și au atras atenția oamenilor să nu procedeze la fel.

„Turist iresponsabil, care a vrut să sară din telescaun, după ce i-a căzut un schiu, la părăsirea stației de îmbarcare a telescaunului Ruia. Acesta a decis să sară din telescaun, în zona pilonului 2, unde distanța față de pământ este considerabilă. Atent, personalul de operare a instalației de transport pe cablu a oprit instalația și a întors scaunul spre stație, unde distanța față de pământ a fost mai mică, astfel încât turistul a putut coborî în siguranță”, se arată într-o postare a salvamontiștilor din Poiana Brașov.

Foto: Brașov.net

Libertatea