Viața lui Denise Rifai dincolo de platoul de televiziune. Prin ce schimbări a trecut prezentatoarea: „Sunt foarte strictă”

Viața lui Denise Rifai dincolo de platoul de televiziune. Prin ce schimbări a trecut prezentatoarea: „Sunt foarte strictă”

Denise Rifai prezintă acum emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. De-a lungul anilor, aceasta a trecut prin mai multe schimbări. Atunci când nu e în platoul de televiziune, Denise duce o viață normală, dar strictă din anumite puncte de vedere.

Emisiunea ei e una dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune în momentul acesta. Denise Rifai, pe rețelele de socializare, a ținut mereu să mulțumească publicului pentru faptul că o urmărește și la Kanal D, după plecarea de la Realitatea TV.

De-a lungul anilor, prezentatoarea a făcut multe schimbări, a trecut de la un trust de presă la altul, dar și schimbări în viața personală. Denise Rifai afișează acum o siluetă de invidiat la Kanal D, însă toate acestea datorită stilului ei de viață.

Când nu e în platoul de televiziune, prezentatoarea se preocupă de dieta sa, de sănătatea sa. Are grijă la regim, după cum a și povestit. “Sunt foarte strictă cu dietă mea şi cred că trebuie să înlocuim verbul a mânca cu a ne hrăni corpul. Mai ales că suntem femei şi avem un metabolism diferit faţă de cel al unui bărbat. Eu nu sunt adepta zahărului, sunt fericită că pot să îmi permit să nu consum aşa ceva şi cred că trebuie să ne hrănim cu proteină, dar nu în exces, cu multe alimente verzi. Să învăţăm să fim echilibraţi în alimentaţie. Spre exemplu, cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte. Nu mănânc prăjituri, nişte tone de cacao, poate, din când în când.”, a spus ea pentru okmagazine.ro.

Denise Rifai, dezvăluiri despre viața personală

Prezentatoarea de la Kanal D nu este căsătorită, dar își dorește să își întemeieze o familie la un moment dat, chiar să se căsătorească religios.

“Cred că au fost întotdeauna cupluri care nu funcţionau ideal. Sunt oameni care stau împreună din obişnuinţă sau din alte considerente. Eu cred în instituţia căsătoriei, mi se pare ceva frumos, nobil. Sunt o femeie deschisă la minte şi viaţa mea va fi exact aşa cum se va aşeza. Tot ceea ce îmi doresc este ca bunul Dumnezeu să îmi trimită un partener de călătorie cu care să îmi petrec viaţa frumos. Ţin mult la viaţa în doi, este important ca noi, ca femei, să avem o viaţă independentă de cea a partenerului; eu am prieteni foarte buni în jurul meu, am familia mea, foarte multă treabă, bucuriile mele. Însă consider că rostul în viaţă al unei femeie este alături de un bărbat, cu care să formeze un cuplu. E frumos să ai legământul acesta şi în faţa lui Dumnezeu.”, a dezvăluit ea pentru aceeași sursă.

Când a fost întrebată care ar fi minunea din viața ei, nu a stat pe gânduri și a zis că familia și un copil.

Libertatea