Victor Dorobanțu, Mânuța din Wednesday, dezvăluiri din noul sezon. Ce spune despre George Burcea. „E în State cu treburi personale”

Victor Dorobanțu, Mânuța din Wednesday, dezvăluiri din noul sezon. Ce spune despre George Burcea. „E în State cu treburi personale”

Victor Dorobanțu, Mânuța din Wednesday, vorbește despre noul sezon, care se pare că va fi filmat din primăvara anului viitor. Actorul spune că nu a fost contactat încă de producători, motiv pentru care nu poate da prea multe detalii. Întrebat dacă George Burcea se află în State pentru serial, Victor Dorobanțu a negat acest lucru.

Victor Dorobanțu a spus că George Burcea s-a dus în America pentru treburi personale. Mânuța din Wednesday a mai povestit pentru Fanatik și despre protestul actorilor de la Hollywood și de ce s-a solidarizat cu ei, deși nu este membrul sindicatului care a pus lacăt cetății filmului pentru câteva luni.

„S-au lansat niște zvonuri semioficiale cum că s-ar filma serialul în Irlanda. Pe mine nu m-a anunțat încă nimeni personal, deci nu pot să bag mâna în foc, dar pe toate site-urile de profil scrie că se filmează în Irlanda în primăvară. Până atunci, nu știu.

Aștept să mă anunțe și pe mine. George e în State cu treburi personale, n-are nicio legătură cu serialul, n-are nici cea mai mică legătură. Acum dacă s-a vehiculat atât de mult că se filmează în locul cutare, acum nu știu ce să zic…

Am văzut că au scris cei de la Deadline, care de obicei nu dau știri false sau chestii de genul ăsta. Eu am auzit multe variante (n. red.: despre locul în care s-ar filma următorul sezon din Wednesday), ba în Londra, ba în… Dar, clar, nu în România. Asta în mod sigur”, a declarat Victor Dorobanțu, pentru sursa citată.

Victor a spus și cine crede că ar putea fi noul personaj din film

„Acum abia s-a terminat protestul actorilor, e normal să își ia un timp, să pregătească studiourile și toate cele, după care lucrează cu actorii pe contracte, pe negocieri, pe blabla. Ce mai știu sigur, asta a fost anunțat de Netflix, că va fi un personaj nou în familie, în serial.

Nu știu care e ăla. Din ce știu eu din povestea familiei Addams mai era vărul It, ăla păros. Și mai era mama Morticiei. Asta au anunțat clar: că o să fie un nou personaj”, a continuat Victor Dorobanțu, pentru FANATIK.

Libertatea